WhatsApp Hesabım Haksız Yere Kapatıldı!

WhatsApp Hesabım Haksız Yere Kapatıldı!
08 Şubat 2024 01:58

WhatsApp'ta 'bu numara artık WhatsApp'ı kullanamaz' uyarısı ile spam olarak değerlendirilerek hesabım kapatıldı. Her türlü iletişim kanalını denememe rağmen WhatsApp, herhangi bir gerekçe sunmadan hesabımı geri açmadı. İnternet üzerinden ücretli olarak WhatsApp hesaplarını spam listesinden çıkaran bir firma buldum ve onlar sayesinde hesabımı geri açtırdım; ancak WhatsApp yüzünden ödeme yapmak zorunda kaldım. Hesabımın açılması için neden WhatsApp benimle iletişime geçmiyor? Sadece otomatik bot cevapları alıyorum. Yaşadığım sorunu ve aldığım hatayı ekran görüntüsü olarak ekliyorum. Ayrıca, sorunu çözen ve hesabımı geri açan kişinin iletişim bilgilerini de buraya bırakıyorum; isteyenler yararlansın ve WhatsApp'ın yaptığı bu haksızlıktan dolayı daha fazla kişi mağdur olmasın. Numaralarımız bizim için çok önemli; sonuçta yeni bir hat ve yeni bir paket almak ne kadar maliyetli. Üstelik yeni numaranın da kapanmayacağının bir garantisi yok.

11 Şubat 2024 13:40

WhatsApp hesabım yabancı numaralardan sürekli gelen aramalar ve mesajlar sonucu kapandı ve bu numara WhatsApp’ı kullanamaz uyarısı aldım. Çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Ayrıca buradan da belirteyim hesabım kapandığına göre yapılacak işlemlerde hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum.

1707647969236.screenshot-2024-02-11-at-120858.jpg
08 Şubat 2024 01:22

WhatsApp’ta bu numara artık WhatsApp’ı kullanamaz uyarısı ile spam düşünülerek hesabım kapatıldı. Her türlü iletişime geçmeme rağmen WhatsApp hiçbir gerekçe sunmadan hesabımı geri açmadı. İnternetten ücretli olarak WhatsApp’ı spamdan çıkaran bir firma buldum ve hesabımı geri açtılar ama WhatsApp yüzünden ödeme yapmak zorunda kaldım hesabımın açılması için. Neden WhatsApp benimle muhatap olmuyor bot cevap veriyor.  Numaralarımız bizim için çok önemli sonuçta yeni bir hat yeni bir paket ne kadar pahalı. Üstüne üstlük yeni numaranın da kapanmayacağının bir garantisi yok.

profile profile
13 Şubat 2024 14:11

Merhaba ben yardım aldığım yeri ekran görüntüsü olarak koyuyorum. Umarım herkes yararlansın.

Buğlem
Buğlem

Merhaba Melisa hanım lütfen bana iletişim numarası verebilir misiniz nereden aldınız

Nermin
Nermin

Lütfen ben fazla burayı kullanmayı bilmiyorum nasıl WhatsApp yaptınız bana bilgi verin

Fatıh
Fatıh
Şikayeti Çözüldü

Merhaba nereden yardım aldınız acaba bilgi verebilir misiniz bende çok mağdur oldum teşekkür ederim

Medine
Medine

Merhaba erişim kurtarma hattından yapabilirsiniz demişsiniz 300 TL istiyor. Güvenilir mi?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapandı
2 Takipçi