Whatsapp Aero Olan Numaraya Yok Deyip Rehberimdeki Kişiye Mesaj Atamıyorum!

20 Aralık 2023 22:25
Bahar
Bahar
24 Aralık 2023 05:32

Yeni güncellemesi geldi ama hala aynı hata üstüne bir de dili Türkçe yapmama rağmen İngilizce yazıyor olması. Sorunun çözülmesi eskisi gibi iyi duruma getirilmesi gereken yerde daha da hata oluşmaya başladı. Şu son 2 güncellemeler ile uygulamayı mahvettiniz bence önceki sürümlerde hiçbir şikayetim herhangi bir şey olmadan güzelce kullanıyordum.   Artık hiç memnun kalamıyorum. Resmin aşağısında geçerli numara girin diye uyarı oluyor

Aynur
Aynur

Aynı sorunu bende yaşıyorum. WhatsApp rehberimdeki kişilere girmiyor mesaj atamıyorum. İs not a valid phone number uyarısı veriyor acil çözüm lütfen

Taha
Taha

Yapabildinizmi hocam

Son 2 Güncellemeden sonra WhatsApp çok saçma oldu mesaj atıcağımız kişilere tüm kişilere geçerli numara değil diyor ve mesajlar gönderilmiyor çok saçmaladı bu 2 güncellemeden önce süperdi sadece ileti sorunu vardı bilgiyi kapatınca oda idare ediliyordu çok saçma hale geldi bir an önce düzeltilsin lütfen.

Muazzez
Muazzez

WhatsApp aero uygulaması dünkü gelen güncelleme sonrası çok acayip oldu kişi paylaşılan durum görüldü ve indirme butonlarını kullanamıyorum