Werra Tiny House Hayallerimizi Ve Geleceğimizi Kaybettik

4 Nisan 2024 01:593.971

1 yıl önce 260 bin tl kaybettik. S** d** ve d-- Hanım tarafından mağdur edildik. Fertighaus ve Werra Tiny House isimleri altında faaliyet gösteriyorlar. İnanılmaz derecede profesyonel ve ikna kabiliyetleri yüksek.

O kadar inandırıcılar ki, mağduriyetimizi fark etmemiz uzun zaman aldı. Şu anda hem hayallerimizi hem de çocuklarımızın geleceğini kaybettik.

29 Nisan 2024 23:31 (Şikayetten 25 gün sonra)

Merhaba zeynep hanım belirttiğiniz üzere 1 yıl öncesi firma olarak tiny house üretimi yapmıyorduk fakat sizin unflencer olduğunuzu iddia ederek sapancadaki otelimizin tanıtımını yapmak istediğiniz konusun da görüşme sağladık fakat sizin takipçi satın aldığınızı ve böyle bir kitleye sahip olmadığınızı fark edince ticari bir anlaşma yapmadık ve sizin ile bir daha iletişim kurmadık, yapmaya çalıştığınız davranışın art niyetli olduğunu düşünerek siber suçlara hakkınızda mck nın bir çok maddesinden dolayı suç duyurunda bulunduk aynı IP adresinden bir çok farklı yaptığınız yorumlardan ve yalan beyanlar ile firmamıza sipariş verdiğiniz ve werratiny tarafından mağdur edildiğiniz doğru değildir. Sizin ile hiçbir ticari sözleşme yapmadık ve tarafımıza ödeme yapmadınız.

30 Nisan 2024 09:18

Bu cevap o kadar saçma ki. Bizim banka dekontlarımız var. Reklam falan ne anlatıyorsunuz siz. Biz tiny house değil prefabrik için anlaştık. Elimde sözleşmem var. 260 bin tl hesabınıza para göndermişim. Keşke gerçekten şikayet etseniz de sizi bulabilsek. Her yerden kaçıyorsunuz. Yazık bir de aile olduğunuz için inandık size. Nasıl da senaryo çizmişler. Benim elimde dekontlar var. Sözleşme var. Sizin elinizde ne var.

30 Nisan 2024 19:11

Ayrıca elimde tiny house gösterirken videonuz var. Siz önde ben arkada arkadaşım da sizin anlatımlarınızı çekiyor. Biz de sizin aileniz, kısınız anneniz orada diye aile olduğunuzu sanıp size inanıyoruz.  Olsun biz yine mutluyuz siz sürekli kaçın başkalarından. Yazık günah ben sadece üzülürüm sizin gibiler için. Bir de uyarırım insanları. Werra Tiny şimdi sizin üzerinize geçti. S** beyden yakında başkasına devredersiniz.

4 Mayıs 2024 15:56

Zeynep hanım sizde açılan davada belirttiğiniz gibi şirketimiz werratiny' ye yaptığınızı iddia ettiğiniz ödeme dekontlarını ve ve sözleşmenizi iletirsiniz

4 Mayıs 2024 20:58

O kadar sevinirim ki bana dava açarsanız. Zira size ulaşabilmemiz mümkün değil. Videolu bir şekilde göstereceğim hem de. Hem dekontları hem de bana tiny houseları tanıttığınız videoyu sunacağım. Kaçmaktan vazgeçip karşımıza çıkmanızı dört gözle bekliyorum. Bu kadar yüz kızarmaz kimse görmedim. Yüzümüze güle güle paramızı aldınız. Az utanın bari. Hem mağdur ettik hem de üste çıkmayayım deyin bari.

16 Ağustos 2024 15:01

Vallahi benimde param var ama alamadım sonrada Aksaray fabrikasını kapatıp gitmişler Aksaray ilinde herkese borçları var.

Turgut
Benzer Şikayeti Var
6 Nisan 2024 20:23

Firma profesyonel haklarında CİMER'e yazi yazıldı bir çok insan tarafından. Üstelik tehdit ediyorlar yakin zamanda tüm mağdurlar ile fabrikaya gideceğiz Aksaray valiliğine gideceğiz

Fertighaus Prefabrik Tarafından Mağdur Edildik!

16 Mart 2024 18:20539

S*** D*** isimli, Fertighaus ve Werratinyhouse markalarına sahip prefabrik fabrikasının sahibidir. Bu kişi, 'evinizi haf...

Werra Tiny House Werra Tiny Mağduru Olduk

20 Ocak 2024 20:324.978

Bir yıl önce Fertighaus Weratiny ismiyle tanıştığımız S**** D***** ile Fertighaus sözleşmesi yaparak Tiny House siparişi...

2 Destek1 Yorum

Naura House Elimizde Ne Para Ne De Ev Var!

6 Temmuz 2025 23:171.579

Bu firma tarafından mağdur edildik. 1 sene önce, eşim k*** y*** adına bir tiny house anlaşması yapıldı. Anlaşma ilk önce...