Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Waternet Yüksek Cayma Bedeli Ve İsraf Olan Sular

Waternet Yüksek Cayma Bedeli Ve İsraf Olan Sular
Bülent
07 Temmuz 2023 23:03

Waternet bana 1 bardak su içmek için 3 bardak suyu boşa harcayarak çalışan bir arıtma sistemi olduğundan bahsetmedi. Ücretsiz kurulum, kaliteli su uygun fiyat bıdı bıdı... Bu cümleleri kurdu ama 1 bardak su için Doğadan 3 bardak suyu boşa kanalizasyona veriyorum demedi. 2021 yılında kiraladım sistemi ve yeni öğrendim nasıl bir israf olduğunu. Su tasarrufu diye insanlar çabalıyor bunların çalışmasını engellesek tasarruf olur. Büyük işletmelerde bu şekilde su kullanıyor yazık. Sözleşmeyi de kendi çıkarları doğrultusunda hazırlamış firma taahhüt bitiminden bir ay önce yazılı bildirmezsen uzatıyor bir de. O kadar taahhütlü ürün kullandın bu firma kadar bundan para kazanma amaçlayan firma görmedim. 19 ay hizmet almışım aylık şu an 732 TL para ödüyorum kalan 17 ay için vazgeçersem 7933 TL para talep ediyorlar. Arkadaşlar sudan firmadır deneyin böyle insanlara oyun sahası açmayın. Ucuz para kazanmalarına ve doğal kaynakları harcamalarına izin vermeyin. Arıtma su, su israfından başka bir şey değil.

profile profile
07 Ağustos 2023 17:45 (Şikayetten 1 ay sonra)

Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
06 Aralık 2023 09:32