Seda sonuçtan hiç memnun değil

Waterfresh Su Arıtma Sistemleri İle Yaşanan Sorunlar

24 Aralık 2024 09:39

Waterfresh Su Arıtma Sistemleri Çorum şubesi, Aralık 2023'te Alaca ilçesinde iki eve cihaz bağladı. Cihazlar takılırken ve parayı alırken sorun yaşanmadı. Cihaz takıldıktan sonra yetkili servise cihazda bir problem olduğunu, suyun az aktığını söylememize rağmen, biraz zaman geçtikten sonra tam verimli kullanabileceğimiz söylendi. Sonrasında defalarca yetkili servisi arayıp problemin giderilmesini talep etmemize rağmen, bize ekstra ücret çıkarmak için "Pompa taktırmanız gerekiyor yoksa cihazı tam verimli kullanamazsınız." denildi. Ben de en başta takılmış olması gerektiğini, neden ekstra ücret verip pompa taktırayım dediğimde işletme sahibi tarafından "Herkes hata yapabilir, ben size ücretsiz cihaz falan takmam." sözlerini işittim. Hakkımı helal etmiyorum. Çok daha kaliteli markalar var, araştırıp onlardan taktırın. Ürünlerinin arkasında durmayan bir firma.

24 Aralık 2024 09:36

Waterfresh Su Arıtma Sistemleri Çorum şubesi Aralık 2023'te Alaca ilçesinde iki tane eve cihaz taktı. Cihazlar takılırken ve parayı alırken sıkıntı yoktu. Cihaz takıldıktan sonra yetkili servise cihazda bir problem olduğunu, suyun az aktığını söylememize rağmen biraz zaman geçtikten sonra tam verimli kullanabileceğimiz söylendi. Sonrasında defalarca yetkili servisi arayıp problemin giderilmesini talep etmemize rağmen bize ekstra ücret çıkararak "Pompa taktırmanız gerekiyor yoksa cihazı tam verimli kullanamazsınız." denildi. Ben de en başta takılmış olması gerekiyordu, neden ekstra ücret verip pompa taktırayım deyince işletme sahibi tarafından "Herkes hata yapabilir, ben size ücretsiz cihaz falan takmam." sözlerini işittim. Ürünlerinin arkasında durmayan bir firma.

24 Aralık 2024 11:58 (Şikayetten 2 saat sonra)
Seda
Seda
25 Aralık 2024 11:48

Siz bana ürünü takarken hiçbir problem yaşamazsınız diye taktınız. Sonrasında verimli kullanabilmeniz için ekstra pompa ücreti çıkarıyorsunuz, üstelik bunu en başta söylemeyip 1 sene sonra "taktırmazsanız kullanamazsınız" diyorsunuz, ben mi suçlu oluyorum? Ayrıca bana ilk takıldığında bar 3 diyorsunuz, sonradan düşmüş diye saçma bir açıklama yapıyorsunuz. Madem ilk takıldığında düşüktü, neden teknik servisiniz bize bunu bildirmedi? Ürünü kullandıkça normale döner dedi? Madem ben ürünü verimli kullanamayacaktım neden taktınız? Cevabınızı bekliyorum. Siz bana cihazı takarken verimli bir şekilde kullanabileceğimi garanti ederek takmadınız mı? Ben hakkımı arıyorum diye sizi tehdit etmiş mi oluyorum, neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bilmediğim bir firma hakkında neden karalama kampanyası yapayım? Verilen daha doğrusu verilemeyen hizmeti değerlendiriyorum ben. Hatanızı kabul edip yardımcı olmayı seçseydiniz bu kadar tantana olmazdı.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Berti Su Arıtma Sistemleri İnsanları Yanıltarak İş Yapıyorlar

12 Ağustos 2023 11:26

Waterfresh Arıtıcı Servis Sorunu

23 Mart 2025 13:21
Waterfresh Arıtıcı Servis Sorunu
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 14:54
Enes Water Su Arıtma Sistemleri Kesinlikle Pişmanlıktır!
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Water Gross Su Arıtma Cihazı Avcılar Mağduriyeti

09 Ekim 2024 12:41