Hacer sonuçtan memnun

Warmhaus Ewa E06 Arızası

Warmhaus Ewa E06 Arızası
25 Mart 2024 15:05
Hacer'in Teşekkür Mesajı
“Torbalı'nın yeni servisi Mehmet Can bey ilgili ve bilgili bir servis. Teşekkür ediyorum.”

1 yıl bile olmadı ancak warmhaus ewa kombi devamlı bir arıza ile uğraştırıyor. Şimdi de E06 arızası veriyor, kullanma kitapçığında denildiği gibi resetleme yaptığımız halde 1 dakika çalışıp tekrar aynı hatayı tekrarlıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştük ancak hala geri dönüş alamadık. Rica ediyorum yardımcı olun.

25 Mart 2024 14:52

Warmhaus ewa kombiyi 1 yıla yakındır kullanmaya çalışıyorum, 1 yıl içerisinde birçok kez problem çıkardı. Şimdi de E06 arızası veriyor. Kullanım kitapçığındaki gibi resetleme yapıyorum biraz çalışıyor ve eski haline geri dönüyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak hala geriye bir dönüş sağlanmadı. Konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Ek
25 Mart 2024 15:08 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

25 Mart 2024 15:09

Müşteri hizmetlerini aradık ancak hiçbir servis gelmedi.

25 Mart 2024 15:24

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. sizi 25 Mart 15:23 te Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle tekrar irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

25 Mart 2024 15:40

Müşteri hizmetleri yetkilisi, aransaydım telefonum çalardı. Rica ediyorum konuyu çözüme ulaştırınız.

01 Nisan 2024 13:06

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Ewa Kombi Isı Sorunu

01 Mart 2024 15:38
Warmhaus Ewa Kombi Isı Sorunu

06 Kasım 2024 11:52
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Kombi E-06 Hatası Hakkında

19 Mart 2024 08:46
Seçil sonuçtan çok memnun

Seçil
20 Aralık 2023 17:56
Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 22:57
"Müşteri temsilciniz Dilek hanıma teşekkür ederim tamir işleminden sonra da ilgili davrandılar müşteri memnuniyeti için çalışıyorlar."
Warmhaus Ewa Kombi Pişmanlığı.
Warmhaus Ewa Kombi Pişmanlığı.