Vozol 675 TL'm Çöp Oldu!

12 Haziran 2024 19:09

Siteden çarşambayı perşembeye bağlayan saatlerde Vozol siparişi oluşturdum, dekont istediler, attım. Perşembe oldu, cuma oldu, hala kargoya verilmedi. Cuma günü kargoya verildi mi diye mesaj attım, verildi dediler ve o telefon numarasını bir daha kullanmadılar. Pazartesi günü siteye tekrar girdim, WhatsApp iletişim numaralarını değiştirmişlerdi. Oradan da yazdım ancak geri dönüş yapan olmadı. Aradım, açmadılar, hatta yüzüme kapattılar. Daha sonra son görülmesine baktım, dün saat 3'te girmişler. Kesin gene numara değişikliği yaptılar dedim ve siteye girdim, evet numarayı değiştirmişlerdi. Satın aldığım Vozol 675 TL idi. Anlayacağınız benim 675 TL'm çöp oldu.

07 Ağustos 2024 19:37

vozolcesitleri.com olarak site adini değiştirmişler dikkatl7 olun

Çınar

Vozol Center güvenilir olanlardan ürünü oradanmi aldınız yoksa başka bir yerden mi ya da orijinal vozol Center satıcısından olduğuna emin misiniz vozol Center dışında vozol tec gibi siteler var onlara da bakabilirsiniz ama şunu bilin ki gelen ürün orijinal olsa bile o kaliteli olmama olasılığıda var Türkiye gümrüğünden geçerken denetlenmediği için ayıplı mal gelebilir

Çınar

Vozol Türkiye'de resmi satış yapmaz güvenilir çok bilinen siteler var o sitelerden almak en iyisi

Sena

Ben sadece vozol centerı biliyorum başka hangi siteler var

Ödeme Yapıldı, Siparişim Ve Param Ortada Yok!

Gözde
26 Ağustos 2025 18:19