Cem sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC90 Güvenlik Sorunu Markanın Aracının Arkasında Durmaması

Volvo XC90 Güvenlik Sorunu Markanın Aracının Arkasında Durmaması
08 Mayıs 2023 12:34

2020 model sıfır olarak bayiden aldığım Volvo xc90 modeli aracım daha 2 aylık iken yolda seyir halindeyken on tamponun hiçbir darbe almamasına rağmen düşmesi sonucu ağır hasar almıştır. Durumu servise ilettiğimde 1 hafta araç serviste kalmış olup ikame araç tahsis edilmemiştir.

Bu işlem sonucu bu araçlarda o zaman için birkaç kişinin başına geldiği söylenip aracın tamponu ücretsiz olarak daha sağlam parçalar ile onarılıp tarafıma teslim edilmiş ve basıma bir daha böyle bir şey gelmeyeceği söylenmişti.

Yaklaşık 1 sene sonra aracımda turbo sıkıntısı cıktı ve yine 5 gün serviste kaldı bu sefer yine ikame araç sağlanmadı 5 günün sonunda araçta ücretsiz turbo değişti ve aracı servisten teslim aldıktan 3 gün sonra tekrardan uzun yolda seyir halindeyken on tamponum yerinden çıkarak otobana düştü kazaya sebebiyet vermemek adına bir suru manevra yaptım.

Sağlamlığıyla otomobil pazarında büyük ilgi uyandıran Volvo markasının böyle bir araç üretmesi ve bu aracı tüketiciye ulaştırması bence manidar bir davranış. 2 tampon düşmesinden sonra Volvo ya sayısız şikayette bulundum hiçbir geri dönüş olmadı taa ki şirkete avukat aracılığıyla ihtar çekene kadar.

Bu süreç sonunda aracı satın aldığım bayiiden beni arayıp Volvo'nun aracı değiştireceğini söyledikler detay sorduğumda benim aracımın ikinci el takas fiyatı ile alıp üzerine 670.000 TL (eylül 2022) eklenerek yeni araç tahsis edeceklerini söylediler. Bu tekliflerini kabul ettim ve 1,5 ay sonunda bana daha düşük konfigrasyon ve istemediğim satılmayan ellerinde boşuna çıkan bir araç teklif ettiler. Bu tekliflerini kabul etmedim ve bekledim.

9 ay geçti. Hiçbir geri dönüş almadım 2. İhtarnameyi gönderdim 1 hafta sonra bugün 8,05,2023 tarihinde geri dönüş sağlandı ve 2 ay sonra bir araç gelecek fiyatı 4.500.000 TL ve sizin bu araç için 450.000 kapora vermeniz gerekiyor denildi. Benim hali hazırda kullandığım 2020 model araç için tekrar ekspertiz yapılacağı bilgisi verildi. Sizce sağlamlığı, güvenliği ile ön planda olan Volvo markası tüketiciye böyle mi davranmalı?

İsmail

İlk 6 ayın geçmesini bekliyorlar ve başarmışlar da. Aracın bedeli kadar icra gönder.

Volvo XC90'ın Akü Sorunu Garanti Dışında Bırakıldı

Hizir
10 Mayıs 11:25
Abdülkadir sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Km Volvo XC90'da Şanzıman Arızası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Abdülkadir
10 Temmuz 15:52

Volvo Xc90 Turbo Arızası Kısa Sürede Tekrar Etti Ücretsiz Onarım Talebim Reddedildi

Gizem
14 Kasım 18:23