Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
04 Şubat 2023 14:30

Volvo Ankara Otomol servisine defalarca çekiş düşüklüğü motordan boğuk homurtulu bir ses gelmesi ile alakalı şikayette bulundum. Her defasında sadece cihaza bağlayıp fiziki dinleme yapıp test sürüşü yaptıktan sonra hiçbir sorun olmadığını belirterek gerisin geri gönderdiler. En son kontrolden sonrada aracım performans düşüklüğü uyarısı düşürdü ekrana ve bende çorumda eski Volvo servisine götürdüm aracımı. Manifotundan şüphelenerek manifotu söktüğünde tamamen kurum bağladığı sensörlerin kapandığını kapakların hareketini yapamadığını gözlemledik. Volvo'nun yetkilendirdiği servisteki elemanlarına defalarca şikayet açıp 200 km yolu özellikle bu şikayetim için Çorum'dan Ankara'ya gitmeme rağmen buradan kaynaklanacağını akıllarına dahi getiremeyecek düzeyde sorumsuz ve liyakatsız olduğunu görmüş oldum fotoğrafları da paylaşıyorum.

Volvo Servis Hatası Nedeniyle Maddi Kayıp!

A.slam
14 Nisan 2025 09:37
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC90 Kamera Sensör Kutusundaki Trim Sesi İçin Ücretsiz Çözüm Talebi

10 Mayıs 2025 11:25

Turan
06 Ocak 15:06
Ankara Volvo Servisinin Garanti Tamirinde Uzun Süreli İlgisizlik
Merthan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Volvo XC90'da Tekrarlayan Tampon Ve Kaplama Sorunu, Yetersiz Servis İlgisi

Merthan
06 Ağustos 2025 13:57