Kayseri Volvo Servisinde Yaşadıklarım!

05 Ağustos 2023 19:36

Böyle bir servis ne gördüm ne duydum. Servis dediğin her şeyi tıkır tıkır zamanında yapar teslim eder. Kayseri Volvo Timuçin Servisine bugün 10 bin km sıradan bir bakım için gittim. Aracımda ne arıza ne de başka sorun vardı. Servise aracı teslim ettiğimde saat 9.30'du. Teslim aldığımda 16.30. 7 Saatte işin içinden çıkıp aracı teslim edemediler. Bununla kalmadı sonunda motor suyunun eksik olduğunu söylediler. O sinirle motor suyunu litrelik olarak alıp, servis önünde kaputu açıp koyduk. Bu da yetmedi 7 saatin ardından aracı temizlemeden, yıkamadan verdiler. Yıkamadan diyorum çünkü 7 saatin ardından bir de 1 saat yıkamak için beklemem anlamına gelen bir şeyler söylediler. Çok arabam oldu. Çok yetkili servise gittim. Ama böyle işin içinden çıkamayan yetkili servis ilk kez gördüm. Verdiğim 10 bin lira parayla rezil oldum.

Volvo yetkili servis yerine sanayideki ustaya gitseydim hem iki saatte tüm işim biter, hem beş bin lira cebimde kalır hem de elimde 1 litrelik antifrizle servisten ayrılmamış olurdum.

Buket
Buket

2 gün önce arabamda ne olduğunu anlamadığım uyarı geldi o an tereddütle Volvo servisi aradım hemen randevu oluşturdular. Dün arabam servise gitti kısa bir süre sonra 1 yıllık arabam sanki ilk alındığı günkü gibi tertemiz olup elime ulaştı. Özellikle Fatma Hanım'a ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

Alparslan

Teşekkür etmeye şikayetvar.com'a mı geldiniz? Ne kadar inandırıcı? Teşekkür etmek için Fatma Hanım'ı arayın. Benim yaptığım gibi volvoyu arayın. Şikayetvar'da ne işiniz var?

Yaşar
29 Ocak 2024 21:51
Nissan Servis Hüsranı: Klima Arızası Ve Mağduriyet!
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
05 Ocak 2025 14:30