Volta Vs1 Elektrikli Moped Sorunu

Sinan
15 Ekim 2023 13:39

Volta vs1 2 tekerlekli Elektrikli moped kullanıcısıyım. Bu ürün elime geçme tarihi 1 Eylül bugün ayı kaçı 15 Ekim totalde 1 ay 15 gün olmuş bir ertesi gün tekrar seyir halindeyken korna düğmesine bastığımda kornanın çalışmadığını fark ettim eve geldiğim süreçte aracımı tekrar incelediğimde kornanın haricinde far, sinyal, stop, kornanın çalışmadığını fark ettim konum üzerindeki servise yönlendirildim. Arsalan motor bu servisinde Volta'ya kızmış ve öfkelendiği için bıraktığını söyledi ve bende böylelikle konumumdan uzak servise yönlendirildim. Ta ki konuma yeni servis gelinceye kadar ya bekleyeceksiniz ya da diğer uzak olan konumdaki servise yönlendirildim. Yaklaşık 40 km olan Çorlu'daki Ağır motosiklet olan servise gittim arızaya baktığında far ve far rolesi dediği arızalanmış ve bunun garanti kapsamına girmediğini söyledi. Bir de bana şu almıştır diyor bende aç bak dedim oda göreceğiz dedi. Açıp baktığında öyle bir şey olmadığını gördü. Servisi aradım role ve far garantiye girmiyor diyor daha 1 ay körpe araç nasıl arıza yapıyor böyle bir firma ya güvenimizi azaltıyor servisteki müşteri temsilcisi bile dalga geçer gibi cevaplar veriyor 1 aylık cihazımı bana cebimden para vererek arızasını yaptırdılar. Bundan sonra Volta pişmanlıktır. Benim için umarım bu konuda biraz daha olumlu olurlar. Bu konu şikayetimi tüm kanallara bildireceğim.

profile profile

Emirkan
Emirkan

Aynı sorunu bende yaşıyorum sabah uyandım motoru süreyim dedim korna çalışmıyor sağ sol sinyal uzun kısa farlar ve stop lambaları. Daha 500 km de motor bir de.

Tolga
Tolga

Bilgi için teşekkürler. Bende bakım yaptırmayacağım bundan sonra.

Volta VS1 Moped Sürekli Arızalanıyor, Servis Ve Parça Sorunları Yaşanıyor

İlkay
23 Ekim 2025 15:35
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
05 Ocak 2024 19:05
Volta VS2 Kampana Arızası
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
30 Eylül 2023 18:26