Muhammed sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 11:38

Revolt RC5 aldığım motosikleti neredeyse 15 gün kullandım ve birden bire yakıt tankından benzin akmaya başladı. Ben de bu yakıt tankını Muş'ta Koreli Oğlu Motor'a götürdüm, Volta'nın servisi olan. Ondan sonra 1 ay geçti ve müşteri hizmetlerini aradım, stokta olmadığını belirttiler. Bu benzin deposu da hiçbir yerde satılmıyor, yani çok değişik bir sistemi var. Üstünden 2 ay daha geçti ve hala dün bana dediler ki Aralık'ın ilk haftasında göndereceğiz. Şimdi de Aralık'ın son günlerinde deniliyor. Müşteri hizmetlerine dedim ki bu motor çalışmıyor, aküsü bitecek, boşu boşuna sigorta yatırdık. Müşteri hizmetleri bana diyor ki akü bitmez. Ben zaten motosiklet tamircisiyim, yani Volta'dan motor alınmaz, alan namusunu kirletiyor.

12 Aralık 2024 18:58

Kendi rahatını bozmayan Volta fabrikası ve müşteri hizmetleri yok stokta yok yok yok diye diye sinirimizi bozdu en sonunda denziliyi aradım ve fabrikada parça olduğunu belirtti 1800 TL'ye temin ettik

Ertuğrul
Ertuğrul

Dostum Selamın Aleyküm Aynı motor bende de var aynı sorunu yaşıyorum 2aydır denmediğim icat kalmadı başka motorun deposunu uydurmaya bile çalıştım az daha bayi ile kavga bile ediyordum parça yok deyip duruyor du fabrikayı aradım 1 ay önce stok yok dedi nereden temin etiniz depoyu motoru hep mahvetti elektrik tesisatını bile bozdu benzin motora her gün binmek zorunda olan bir insanım yardımcı olursan sevinirim

Volta Amasya Yetkili Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

Birsen
23 Eylül 2024 16:11
Volta Amasya Yetkili Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

Onur
10 Eylül 2024 21:26
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Volta Revolt Kesinlikle Pişmanlıktır.

Uğurcan
29 Nisan 2024 04:53