Volta Amasya Yetkili Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

Volta Amasya Yetkili Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler
Birsen
23 Eylül 2024 16:11

Biz Amasya yetkili servisi O**** K******** ile sıkıntı yaşıyoruz. Bu süreç 4,5 aylık bir süreç. Motosiklet bir çalışmadı, bir çalıştı, sonra yine çalışmadı. İttirerek götürdük. Önce aküyü kontrol etti. Çalışıyor dedi. Zaten aküyü 6 ay önce yeni almıştık. Tamir etti. Güya oldu. Gelin alın dedi. 3 hafta sonra almaya gittik, yine çalışmadı. Yine bekledik. Bu kez beynini fabrikaya göndereceğim dedi. Gönderdi, bize ne bir kağıt ne kargo takip numarası verdi. 2,5 ay sonra fabrikayı arayıp biz kendimiz motorun beynini gönderttik. 2 hafta boyunca her gün aradık. Ya yerinde yok ya da telefonunu açmıyor. 2 güne bir uğradık, bulamadık. En sonunda annesinin telefonuyla iletişime geçtik. Bu kez beyefendi açtı. Telefonu yapacağım, gelin alın diyor. Gidiyoruz, yerinde yok. En son ulaştığımızda ise yine olmamıştı. Bu kez İstanbul'daki yetkili servise biz ulaştık. Onun tarifleri üzerine tekrar kontrol etti ama 4,5 aydır akü bu adamın dükkanında yattığı için akü bitmiş. Şu an bizden yanlış tanı ile gönderdiği servis parası, kargo parası ve motoru aylarca beklettiği için akü parasını istiyor. Bir marka bu kadar sorumsuz birini niye yetkili servis diye atar? Fabrikanın müşteri temsilciliğinden de 3 kez şikayet oluşturduk. Hala motoru teslim alamadık, 4,5 aydır bekliyoruz. Sorumlu yetkili servis olup onun hatasının bedelini biz ödemek istemiyoruz. Bu sorunu çözmek, bu kişiyi yetkili servis seçen Volta motosiklet fabrikasına düşer.

İrem
04 Eylül 2024 16:51