Volkswagen Eskihisar Servisinde Zarar Gören Aracım!

04 Ağustos 2023 10:24

Bakım için gittiğim Volkswagen yetkili servisi Eskihisar 'da aracıma pasta, cila, boya koruma uygulaması da yaptırmak istedim. Bana sundukları paketlerden birini seçtim. Fiyatı yüksek olmasına rağmen servis güvencesinde olduğu için aracımı bıraktım. Aracı almaya geldiğimde yola çıktığımda gördüğüm aracın her yerinde kir ve çöpler olduğunu, temizliğe veya pasta cilaya ait bir şey olmadığını fark ettim. Aracı tekrar alıp işlemleri tekrarladılar ve sonuç hüsran oldu. Aracı 10 gün sonra yıkamaya götürdüğümde her tarafında boya yanıkları olduğunu ve her yerde çiziklerin kaldığını fark ettim. Aracımı her yıkattığımda çizikler çoğalıyor, dış boyasını yaktılar ve harap ettiler. Servise güvenip verdiğim aracım şu anda değer kaybı yaşıyor. 2 milyonluk bir aracı bu servise teslim ettim, yapılan işe ve servise yazıklar olsun. Ödediğim paradan daha da önemlisi, arabamın gördüğü zarar en büyük etki. Dışarıdan aldıkları bir İvedik firması aracıma öyle bir zarar verdi ki yazık bir hale getirdiler. Bu servisin oyununa gelip aracınızı emanet etmeyin. Bir daha asla gitmeyeceğim.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 22:35
Pursaklar Eskihisar Volkswagen Çalışanların Müşteri Başından Savması
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
10 Mayıs 2024 15:57
Volkswagen Servisi Arabamda Hasar Bıraktı.
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisi Güvenimi Boşa Çıkardı: Sorunlar Bitmiyor

18 Ekim 2024 11:35
Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 14:00

22 Ağustos 2023 20:54