Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye Yedek Parça Sorunu Ve İlgisiz Servis

20 Temmuz 2024 12:34

Merhaba, 16 Haziran'da Voge R125 aldım ve 19 Haziran'da kaza yaptım. Motorda ufak çaplı hasar oldu ve ön jant kırıldı. Jant için Türkiye'deki tüm bayileri aradım ve 3 defa internet üzerinden sipariş verdim. Üçünde de Türkiye'de ürün bulunmadığı için para iadesi yaptılar. Fabrikayı aradığımda, motoru aldığım bayinin sipariş vermesi gerektiğini söylediler. Bayiyi aradığımda, adam kaba bir üslupla 'Sen ver siparişini' diyerek yüzüme kapattı. Hangi motorcuya sorsam, 'Niye bunu aldın?' tarzı laflar duydum. Parçanın ne zaman geleceği belli bile değil; kimisi 2 hafta diyor, kimisi 2 ay. Kısacası Voge ile tespitlerim; bayi ve servisler ilgisiz, yedek parça sorunu zirvede. Motor Türkiye'nin her bölgesinde var fakat bir jant bulamadım. Motor 200 km'de, 1 aydır evin önünde şu an çürüyor.

12 Eylül 2024 20:53

Voge r125 marka motoru 16 haziranda İstanbul'dan Malatya'ya getirdim internetteki videolardan çok özendim 19 haziranda kaza yaptım motorun parça kalitesi kötü olduğundan jantın 7 kolu patladı 3 yerinden şerit şeklinde yarıldı 3 aydır sıfır motorum yatıyor internette gözükmesine rağmen bayiyi aradığımızda jantın olmadığını söylediler jantı torna ve cnc ye soktuk kalitesiz olduğundan ne kaynak tuttu ne düzeldi öyle ortada kaldık 2 aydır bayiler gümrükte diye yalan söylüyorlar hiçbirinin umurumda değil tek amaçları motor satmak motoru sattıktan sonra telefonları bile açmıyorlar İstanbul'da bir bayi telefonu yüzüme bile kapattı İkitelli fabrikası telefonu bile açmıyor buradan voge alacaklara söylüyorum memnun daha 1 kişi görmedimbu haftada gerekli yerlere müracaat edeceğim motor satıp parçasının olmaması çok başka bir durum

Hamdi
Hamdi

Son durum nedir acaba? Motorunuzu boynu bükük şekilde gördükçe üzülüyorum :(

Voge Türkiye Voge Ekstra İşçilik Ücreti

16 Ağustos 2024 17:02
Voge Türkiye Voge Ekstra İşçilik Ücreti

Voge Türkiye Şikayet R125 Parça

22 Temmuz 2024 10:27
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 19:59