Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Vitaminsan Vitamin Şurubu Şikayeti

23 Eylül 2023 22:44

Hepsiburada üzerinden vitaminsan satıcısından Grovit Kids vitamin şurubu aldım. Tadı çok acı ve rengi turuncu idi. Normalde portakal aromalı ve sarı renkli oluyordu önceden de kullandığımız için biliyorum. Ürünü tarım bakanlığından sorgulattım listede çıkmadı.

Vitaminsan

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak geç dönüş sağladığımız için özür dileriz. Vitaminsan ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vitaminsan’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vitaminsan Müşteri Hizmetleri

Ferit
Ferit

Özlem hanım merhaba, bende kız çocuğuma 3 aydır grovit şurubu veriyorum ilk başlarda aldığım ürün çok güzeldi portakal suyu gibi idi çocuğum severek içiyordu. Sonra aynı eczaneden bitince yenisini aldım şişenin alt kısmında tarih var 08.2026 yazan şişelerin tamamı sizin dediğiniz gibi diğerlerinden faklı acı bir tad ve daha sulu renkli de koyu bunun üzerine eczaneye götürdüm şişeyi eczane yeni sipariş etti gelende aynı tat idi. Bende grovit şurubun Türkiye temsilcisine bir şekilde ulaştım ve İngiltere üretici firmaya da aynı şekilde ulaştım. Bu acımsı tadı olan 08.2026 tarihi yazan ürün içine portakal kabuğu aroması eklenmiş doktorların tavsiyesi üzerine ondan acı bir tadı olduğu söylendi. Bu durum sizin ve benim gibi bir çok kullanıcı tarafından şikayet edilince grovit markası 10.2026 tarihli yeni tatlandırılmış acısı alınmış ürün piyasaya sürdü.

Özlem
Özlem

Çok teşekkürler açıklayıcı yorumunuz için, bu tarz ürünleri eczane dışında bir yerden almayacağım yine de riskli geliyor artık bana

Buse sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 15:49

22 Ağustos 2024 19:49