İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
29 Ağustos 2023 22:26

Viomi robot süpürgeyi neredeyse aldığım günden beri kullanamıyorum. Ayda bir bozulan robot süpürgeyi toplam 1:30 yılda beş kezden fazla garantiye yolladık ancak hiçbir şey değişmeden geri gelen süpürgem sürekli hata vermeye devam ediyor. Ürün iadesi ya da değişimi talep ediyorum ancak firma taleplerimi karşılamıyor, aksine onların hatası dolayısıyla süpürgenin kırılan parçasını dahi tamir etmiyorlar. Süpürgenin haritası kendini sürekli kaydırıyor, süpürge girmemesi gereken yerlere girip evimdeki eşyalara zarar veriyor. Üstelik şarjı %100 olmasına rağmen normal şartlarda %100 şarj ile üst üste 2:30 kez evimi süpürebilen süpürgem, üç gündür %100 şarjla başladığı süpürme işlemine evin yarısında %66 şarjda tamamen kapanıyor ve evin ortasında duruyor. Kendi kendine şarj cihazına bile gelmiyor, gidip süpürgeyi kucaklayarak şarjda getirmem gerekiyor. Harita kendini kaydırdığı için ve süpürgem girmemesi gereken sanal duvar olan yerlere girdiği için kendi hatası dolayısıyla mop kısmını kırdı. Bu yüzden artık mop yapamıyor, bu tamamen süpürgenin harita kaydırma dolayısıyla girmemesi gereken yerlere girdiği için başımıza gelen bir durum. Ayrıca süpürgenin sanal duvar olan yerlere girmesi ile mobilyalarımın çizilmesi de cabası. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum, firma çok ilgisiz ve kötü. Bu şikayeti de dikkate almayacaklarına eminim. Sizlere önerim markayı güvenmemeniz. Markanın pazarlama müdürü G**** beyi tanıyoruz, kendisini arıyor ve mesaj atıyoruz ancak bir cevap alamıyoruz. Kendisi en son aradığımızda bu defa cihazınız değişecek demişti, ancak hiçbir sonuca varılmadı. Cihaz ana kartının değiştirildi iddiası ile geri getirildi, ancak iki hafta sonra ana kartı değiştirildi iddia edilen cihaz tekrar harita kaydırarak tekrar girmemesi gereken yerlere girdi ve bataryası kendi kendine bozulmuş durumda.

15 Eylül 2023 11:56 (Şikayetten 16 gün sonra)

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
12 Ekim 2024 22:01
Viomi V5 Robot Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
22 Ağustos 2023 20:17
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
11 Mart 2024 12:52

Hülya
30 Temmuz 2023 14:38
Viomi V5 Pro Robot Süpürge
Suat sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 05:36