05 Kasım 2024 17:55

Hepsiburada.com sitesinden, verdikleri kuponu da kullanarak, Vinca high end. Audio satıcısından, 18 Ekim tarihinde 41000 lira değerinde kulaklık siparişi vermiştim. Not olarak bir hafta sonra yurt dışına çıkacağımı belirtmeme rağmen kargolamayı geç yaptılar ve üstelik yurt dışına çıkmadan önceki gün gelen kargodan telefon kabı çıktı. Hemen Müşteri desteği arayıp durumu anlattım. Aciliyeti belirttim ama bana dönmediler. Tekrar tekrar arayıp farklı insanlarla konuşup kayıt bıraktım. Geri dönüş olmadı. Uygulama içinde rızamı almadan İade talebi oluşturdular. Bu arada kulaklığın fiyatı 5000 lira arttı! Bunun üzerine tekrar arayıp iade istemediğimi, almış olduğum ürünü istediğimi belirttim. Talebi "değişim" olarak değiştirdiler. Gelen telefon kabını gönderdim ve bir hafta sonra bana gelen yeni kargoda kulaklık yerine kimya dergisi göndermişler. Resmen dalga geçiyorlar. Mağduriyetimin çabuk çözülmesi ve işlerimin yoğunluğum sebebiyle yasal süreç başlatmak istememiştim. Ama iyice suistimal ettiler. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

05 Kasım 2024 17:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Kasım 2024 10:02

Merhaba Onur Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 207961503 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

İlay sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 11:48
İade Talebinde Haksızlık Ve Müşteri Hizmetlerinde Yetersizlik
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 16:38

06 Kasım 2024 16:29