Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
03 Ekim 2024 13:16

Vichy Dercos şampuan aldım 1 ay sonra yapısı heterojen olup bozuldu, müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmamaya çalıştı. Üzerinde 12M yazıyor yani 12 ay boyunca kullanma halkım var ve 5 ay geçti üzerinden. Vichy gibi önemli bir markadan böyle bir şey beklemezdim. Bir daha hiçbir ürün almam bundan sonra da. İnternetten de almadım bayisi olduğu Eczaneden aldım

06 Ekim 2024 10:11

05 Ekim 2024 09:36

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
27 Kasım 2023 16:52

Vichy Dercos Şampuanı Saçlarımı Yağlandırdı Ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı

Ecem

Sahte Ürün Mağduriyeti: Vichy Şampuan Deneyimi

Tuba
10 Mayıs 2024 09:56
Vichy Dercos Şampuanın Saçlarımı Mahvetmesi
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Vichy Dercos Şampuan Saç Ve Ciltte Olumsuz Etki Yarattı, Ürün Değişimi Talebi

Yasin