ViaSea Tema Park Via Sea Marina Temapark'ta Uzun Bekleme Süreleri Ve Azalan Kapasite

17 Ağustos 2024 18:293.133
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
Yardımcı oldukları ve bilgilendirme yaptıkları için teşekkür ederim

Via Sea Marina temapark, makineleri bilinçli olarak az kişi alıyor. Sınırsız binme hakkı var ama bilinçli olarak az kişi alıyorlar. Sırayı artırmak ve insanların daha az binmesi için bekletiyorlar. Üstelik her turda 15 dakika bekletiyorlar. Bu durumu sorduğumuzda, 'Bize öyle söylediler' diyorlar. Kimisi de makinelerin arızalı olduğunu söylüyor. Sınırsız binme hakkı yokken 2 dakika çalışan makineler, şimdi yarı kapasiteyle çalışıyor. Bu durum gerçekten rahatsız edici.

19 Ağustos 2024 15:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Erhan Bey, ViaSea Tema Park konulu şikayetiniz ile ilgili teknik detayları telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine ViaSea Tema Park olarak çok değer veriyoruz. Hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olduğunuz, bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecindeki desteğiniz için teşekkür ederiz. Viaport Marina Müşteri İlişkileri Yöneticisi Arif.

Erhan
27 Ağustos 2024 17:32

Yardımcı oldukları ve bilgilendirme yaptıkları için teşekkür ederim

Vialand Tema Park Vialand İki Saatlik Sıralar

14 Mayıs 2024 23:391.550

"Sorunum çözüldü teşekkürler."

Vialand'da 2 Saatlik Bekleyiş Sonrası Mağduriyet Ve İlgisizlik

19 Haziran 2025 18:513.514

Vialand'a okulumuz eşliğinde bir tur ile gittik. Nefeskesen adlı oyuncakta tam 2 saat boyunca sıra bekledik. Sıra tam bi...