Vize Başvuru Merkezinde Randevu Değiştirme Sorunu

Vize Başvuru Merkezinde Randevu Değiştirme Sorunu
11 Kasım 22:18

VFS Global Hollanda vize başvuru merkezinde aldığım randevunun tarihini, sınavıma denk geldiği için değiştirmem gerek. Başvurumuzdan 72 saat öncesine kadar 2 kere değiştirme hakkımız olmasına rağmen sitelerindeki "randevuyu yeniden planla" butonu resimdeki hatayı verdiği için bu değişikliği sağlayamıyorum. Telefonla ulaşmak mümkün değil, e-mail aracılığıyla ulaştığımda ise yardımcı ve çözümcü olmaktan oldukça uzak bir dönüş aldım. Uygulamamı söyledikleri yöntemlerin hiçbiri işe yaramadı, bunu söylediğimde "o zaman ara ara kontrol sağlayın, belki düzelir" minvalinde bir cevap aldım. Çözüm bu mudur? Gördüğüm kadarıyla uzun zamandır süregelen bir sorun bu. İnsanları daha da mağdur etmeden bir an önce çözüme ulaştırılmasını talep ediyorum.
Vize almak bu kadar yıpratıcı bir süreç olmamalı.

12 Kasım 12:17 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Vize Başvuru Takibi Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme

04 Aralık 16:28

Emir
25 Ekim 21:42
Vize Başvuru Sisteminde Randevu Sorunu

VFS Global Hollanda Vizesi Başvurusunda Güncelleme Sorunu!

Tayfun
25 Kasım 14:02