Gamze sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 11:19

Ben bir Fransa vatandaşıyım ve Türk vatandaşı olan aileme düzenli olarak vize alıyorum. Geçen yaz (2023) düğünüm için VFS'nin sitesinde aylarca problem yaşadık, randevular görüntülenemedi, hesaplarımız düzenli olarak bloke edildi, siteye erişim yoktu, randevu bulduğumuzda bile alamadık.

Site çalışmadığı için ve dolayısıyla bir sürü yakınım düğünüme gelemedi. Bu sene ekim ayında doğum yapacağım ve yine aileme vize almaya çalışıyorum, mayıs ayından beri. Ve yine VFS'nin sitesi çalışmamakla birlikte, yardımcı olmuyorlar, aynı mailleri otomatik olarak gönderip duruyorlar, çözüm bulmuyorlar. Evden toplama hizmetine başvurdum (ekstra 40 EUR), önce randevum yoksa talep edemeyeceğim söylendi (randevu alamıyoruz zaten siteniz çalışmadığı için), sonra da defalarca onaylıyor musunuz bu hizmeti diye tekrar mail gönderdiler.

Sitede hiçbir şekilde yazmıyor randevunuz yoksa bu hizmetten faydalanamayacağınız. Kendilerinin de hiçbir şeyden haberi yok, günlerdir kısır bir döngü içinde çözümsüz emaillerinden bıktım. Hizmeti için para alan bir aracı şirket bana çözüm olarak cihazınızı değiştirin, tarayıcınızı değiştirin diyor. 5 farklı cihaz ve Chrome, Firefox, Safari ve Edge denedim ve sistem çalışmıyor. Bırakın randevu bulamamayı, bunu görüntüleyebileceğim sayfaya bile erişemiyorum.

VFS Global aşırı derecede kalitesiz, işini bilmeyen, hizmetten anlamayan bir şirket ve dilerim konsolosluklar işlerine son verirler bu problemlerin giderilmemesi durumunda.

02 Temmuz 2024 09:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 09:38
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 15:14
Dilber sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 03:48
Barış sonucu yetersiz buldu