Başak sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Pasaportumu Vize Başlangıcından 10 Gün Sonra Teslim Etti

25 Haziran 2024 20:39

VFS Global firmasından 13 Mayıs tarihinde Bulgaristan vizesi için randevu aldım ve başvurumu ilettim. 3 hazirandan itibaren her gün bu aracı kurumu arayıp pasaportumun durumunu öğrenmek istedim ama firma sürekli pasaportumun konsoloslukta olduğunu bildirdi. 12 hazirandan tekrar aradığımda bir yanlışlık olduğunu bildirdiler ve 13 haziranda pasaportumu teslim ettiler. Pasaportumda vizenin veriliş tarihi 05.06.2023 olarak görünmektedir. Bu kurum 8 gün benim pasaportumu tutmuştur ve beni maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarar uğratmıştır. Bu kurum yüzünden bütün uçak biletlerim ve otel rezervasyonlarım iptal olmuştur. Neden bu ülkelerin bu kurum ile çalıştığını anlayamıyorum. Kimse böyle bir usulsüzlüğü hak etmiyor. Her gün aramama rağmen başıma bu geldi. Şikayetimi belirtmeme rağmen hiçbir geri dönüş olmadı. Bu kuruma işim düştüğü için çok şanssızım kimse bu muameleyi hak etmiyor. Bu kuruma işiniz umarım düşmez başınıza büyük ihtimalle bunlar gelecektir çünkü iş disiplininden uzak, empati yapmayı, bilmeyen bilinçsiz ve umursamaz bir kurum. Misyon ve vizyon olarak bu seviyede olmaları kabul edilemezken bu kadar ülkenin onlarla çalışması hayal kırıklığı.

27 Haziran 2024 16:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Başak

Tarafıma ulaşılıp pasaport numaram ve makbuzum istendi yollamama rağmen hiçbir dönüş alamadım. Buradaki yorum anladığım kadarıyla biz sizinle ilgilendik demek için. Durumu düzelteyim benimle ilgilenilmedi. Bu firma ile yollarımın kesişmesi tamamen talihsizlik

Alexa

Merhaba, turistik vize mi aldınız ve kaç gün verdiler acaba? Kaç günde çıktı. Bilgi verirseniz çok sevinirim

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global İptal Ettiği Bulgaristan Vize Randevusu.

05 Mayıs 2024 14:14
VFS Global İptal Ettiği Bulgaristan Vize Randevusu.
Betul sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Bulgaristan Vize Randevu İptali

06 Mayıs 2024 16:35