VFS Global Fransa Vize Başvurusunda Referans Numarası Hatası

Ayşenur
06 Ekim 2023 08:59

Vsf Global sitesi üzerinden Fransa vize başvuru formunu doldurdum ve referans numarası aldım. Buraya kadar her şey sorunsuz ilerdi bütün bilgilerimi eksiksiz doldurdum. Daha sonra sıra vize için randevu oluşturmaya geldi. Oradaki bilgilerimide eksiksiz girdim. Benden referans numarası istedi. Bende hemen öncesinde başvuru formunda bana verilen referans numarasını girdim. Fakat "referans numarası daha önce kullanılmıştır" hatası alıyorum. Daha önce herhangi bir randevu almadım ve talep etmedim. Zaten kodu da yeni almıştım. 1 saat öncesinde eşime aynı işlemleri yaptık. Sorunsuz başvuru ve randevu alındı. Bende neden bu hata veriliyor. Telefon ile ulaşılmıyor. Mail attım fakat dönüş henüz olmadı. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Teşekkürler.

Demet

Aynen ben 2 haftadır uğraşıyorum Çözebildiniz mi sorunu? Ben VFS ye mail attım ekran görüntülerini yollayın diye mail geldi. Gönderdim bakalım ne olacak!

Ceren

Aynı sorunu bizde yaşadık, formu tekrar doldurduk. Tarayıcımızın çerezlerini temizlememizi önerdiler. O şekilde devam ettik fakat sonrasında randevu sistemine girerken sorun yaşıyoruz

Ayşenur

Bende tekrardan form doldurdum ve randevu alabildim. Sizde tekrardan deneyin oluyor. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

VFS Global Sistemine Giriş Yapılamıyor, Randevu Almak İmkansızlaşıyor

Çağdaş