VFS Global Danimarka Vize Randevu Alamama Sorunu

13 Şubat 2024 14:52

VFS Global üzerinden Danimarka vize başvurusu için randevu almaya çalışıyorum. Ancak sistem öncelikle en yakın uygun tarihin 2 gün sonra olduğunu söylüyor, randevu ayarlama sayfasına geldiğimde ise uygun tarih bulunmamaktadır. Dün ise randevu sayfasında uygun tarihler çıkıyordu, ödeme sayfasına geçince hata alıyordum. Üç kişilik ailemiz için başvuru yapacağımızdan, her seferinde üç kişi için bilgileri tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bu nasıl bir hizmet, nasıl bir kullanıcı deneyimi anlayamıyorum. Telefon ile de ulaşmaya çalıştım ancak başarılı olamadım.

16 Şubat 2024 19:22

3 gündür deniyorum hala randevu alamadım. Fotoğraflarda göründüğü gibi ilk sayfada en yakin randevu tarihini şubat ayı içerisinde gösteriyor ama randevu alma sayfasına geldiğinde yine hiçbir uygunluk görünmüyor. Danimarka'ya vize ücretini de ödedim ve hala randevu alamadım. Bu nasıl bir isleyis, nasıl bir süreç yonetimi? Acil dönüş talep ediyorum. VFS'nin telefonunu da arıyorum ve kimseye ulaşamıyorum.

19 Şubat 2024 14:39 (Şikayetten 5 gün sonra)

Halit

Birebir aynı sorunla birkaç gün uğraştım. Aslında anladığım kadarıyla o randevu saat aralığında 3 kişi için uygunluk yok. 2+1 kişi şeklinde 15 dakika lik arayla arka arkaya 2 randevu almayı deneyin. O şekilde ben alabildim. Belki bir faydası olur, kolay gelsin.

Çağla

Çok teşekkürler. Bir acenteyle konuşmuştum ben de çözemeyince, onlar da sizin dediğiniz şekilde önerdiler ve günler sonra randevu alabildim.

Seda

Merhaba, Aynı durum ile karşı karşıyayım. 3 gündür her işi bıraktım, VFS den randevu almaya çalışıyorum. Aynı gün içinde ya randevu tarihi seçtirip son aşamada hata veriyor ya da en başta müsaitlik göstermiyor. Hangi duruma inanmamız gerekiyor? Bu nasıl bir sistem gerçekten anlamak zor. Herhangi bir gelişme oldu mu acaba sizin tarafınızda?

Çağla

Maalesef! Verdikleri mail adresine de yazdım, oradan da dönüş alamadım. Beklemedeyim, her gün kontrol ediyorum ama değişen bir şey yok.

04 Mart 2024 15:36
VFS Global VFS Web Sitesi Hataları
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
01 Mart 2024 16:35