Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 14:14

11 Mart 2024 tarihinde Venti Home internet sitesinden 3 adet perde aldım. Iyzico ile ödemesini yaptım. Ödeme sonrası sayfa ventihome.com sitesine geri yönlenmedi ve öyle kaldı. Bunun üzerine WhatsApp hattından kendilerine ödeme ve sipariş bilgilerimi ekran görüntüleri ile beraber gönderdim. Kendilerinden bir dönüş olmadı. Destek hattını aradım cevap vermediler. Defalarca bu tekrar etti en sonunda zoraki telefon ile görüşebildim ve WhatsApp'dan bilgileri tekrar gönderdim. Bu sefer bize ödeme gelmemiş dediler. Iyzico ile görüştüm biz pos hizmeti veriyoruz para geldiğinde şu referans numarası ile paranızı kendilerine illettik dediler. Referans numarasını venti Home'a ilettim. Sonrasında yine defalarca yazmama rağmen kapı duvar hiçbir dönüş alamıyorum. Kendilerinin nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışları vardır çok merak ediyorum. 16 gündür yüklü miktarda paramıza el koydular ve akıbetini bilmiyoruz. 10 gündür perdesiz oturuyoruz ve mağdur olduk.

Hanifi
Hanifi
05 Nisan 2024 15:29

Firma Salı günü kargoya verdiğini söyledi ama kaç kez sormama rağmen hala kargo takip numarasını alamadım. Yine cevap yok. Şikayetimi de kaldırmamı rica etmişler.

Hülya
Hülya
Benzer Şikayeti Var

Merhaba bende sipariş verdim ama oyalanıyorum sanırım bir gelişme var mı sizde?

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 17:16
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 10:32
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Venti Home Teslim Edilmeyen Ürün

26 Mayıs 2024 01:13