Mustafa sonuçtan memnun

01 Temmuz 2024 16:52
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Genel müdürlükten arayan füsun hanıma teşekkür ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için gerekli çalışmaları yapması, konuyu araştırması, takip etmesi ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırması beni memnun etti. Ayrıca Müşteri memnuniyeti için göstermiş olduğu çabalardan dolayı’da mutlu oldum.”

Sosyal medyada çıkan göz lazer uygunluk testi ücretsiz öğrenin reklamlarına istinaden 01.06.2024 tarihinde İzmir Konak'taki Venividigöz Hastanesi'ne Kurumsal WhatsApp hattı üzerinden randevu aldım. Randevu oluştururken tamamlayıcı sağlık sigortamın olduğunu ve anlaşmalı olduklarını teyit ettiler. Hastane yetkilileri tamamlayıcı sigortam olmasına rağmen haksız yere tetkik ücreti adı altında 2700 TL ücret aldılar. Faturamı mail olarak göndereceklerini söylediler, 1 ay oldu hâlâ gelmedi. Doktor asistanı X Hanım ile görüştüm. Ücretsiz test, ücretsiz muayene reklamlarına istinaden randevu alıp geldiğimi söyledim. Yansıtılan ücret konusunda çok şaşırdım, yapılan reklam ve sunulan hizmetin hiç birbirini tutmadığını fark ettim. Ayrıca diğer hastanelerde tamamlayıcı sağlık sigortası olunca ve anlaşma varsa muayene ve tetkik ücreti alınmadığını ifade etmeme rağmen bana testlerin özel olduğunu ve hiçbir tamamlayıcı sağlık sigortasının karşılamadığını söylediler. Testleri karşılayıp karşılamadığını sorgulamadılar bile. Ben de farklı bir görüş için aynı testleri, aynı muayeneyi başka hastanede yaptırmak için muayene oldum, test yaptırdım. Sadece devletin katkı payı olan 15 TL ücreti ödedim. Sigorta şirketimi aradım, teyit etmek istedim. İki hastane arasındaki farkı öğrenmek istiyorum dedim. Venividigöz için bize hiç talep olmadığını, olsaydı test dahil muayene ücreti için karşıladıklarını söylediler. Durumu bildirmek üzere 3 kere 444 0481 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. 1 ay önce ödediğim ücret için ne fatura ne bir geri dönüş oldu. Doktor asistanı olarak görüştüğüm hanımefendiyi cep numarasından aramama rağmen cevap alamadım. Konuyu hukuksal olarak takip etmek için gerekli yerlere şikayette bulundum. Haksız kazanç elde edilerek alınan ücretin iadesi için ve faturamın gönderilmesi için tarafıma dönüş beklemekteyim.

01 Temmuz 2024 17:44 (Şikayetten 51 dakika sonra)
05 Temmuz 2024 13:58

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi İlgisiz Doktor Şikayeti Ve Haksız Para Talebi!

12 Ağustos 2024 00:09
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Çiğli Göz Hastahanesi. Operasyon Yaptırmadan Mutlaka Okuyun!

14 Haziran 2024 13:35