Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Pendik Yalancıları

26 Ekim 2023 14:3273.415

Veni Vidi Pendik Göz Hastanesinde annemi 20 Ekimde Op. Dr. H****** T****'a Akıllı lens için muayene ettirdik. Doktoru öncelikle tercih etme sebebimiz yorumlarıydı, fakat yorumların tam tersi ilgi, alaka, bilgilendirme hiç yapmadı. Doktor egosunu tatmin etmeye çalışan biri, sorulan sorulara ters cevap veriyor. Biz göz için muayeneye gittik, sanki dahiliye doktoruna gitmişiz gibi hissettik. Göz alanı dışında her şeyden bahsetti, kendi çapında konuştu. Egolu, tersler, insanı aşağılar bir şekilde konuşması var kendisinin. Muayene konusuna gelince muayene ücretinin neleri kapsadığını sorduğumda (göz derecesine, göz kuruluğuna, göz tansiyonuna, göz dibi muayenesine, damlalı muayene, kontakt lens için ölçümü) kapsadığı belirtildi. Muayene ücreti 800 TL ödedikten sonra doktor sadece harfleri okutarak tetkik için yönlendirme yaptı. Hasta hakları E** Hanım extradan ödeme 1500 TL çıkardı. Tarafımıza bu şekilde bilgi verilmedi. Muayene ücretinin tetkiklerin kapsadığı söylendi deyince, size bu bilgiyi veren arkadaş yeni başladı. Bu yüzden size yardımcı oluruz. Karar verirseniz ameliyat ücretinden düşeriz, vermezseniz tetkik ücretini iade ederiz dedi. Kurum kartını verdi. Ben doktorun güven vermeyişinden ve açıklama yapmayışından tavrından dolayı işlem yaptırmak istemedim ve extradan vermiş olduğum 1500 TL'nin iadesini istedim. Kendileri sözlerine rivayet etmediler. Öyle bir şey söylemediklerini savunuyorlar, bunu asla kabul etmiyorum. Bu kadar kurumsal bir firma nasıl basitleşebiliyor. Paramın derhal iade edilmesini istiyorum. Bu nasıl bir sorumsuzluk. İnsanları zor durumda bırakıyorlar, resmen dalga geçiyorlar. Acilen benimle iletişime geçilsin, param iade edilsin, hakkımı her türlü arayacağım.

8 Destek
26 Ekim 2023 17:57 (Şikayetten 3 saat sonra)

Burcu Ö. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Öne ÇıkanKonular