Vega Programı Ve Destek Ekibiyle Yaşanan Sorunlar

22 Ekim 2024 16:57

Yaklaşık 20 yıllık Vega Ticari Program kullanıcısıyım. Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşamaktayım. Ekim ayı ilk haftası bize ticari program yüklemesi yapan ilçemizdeki sorumlu arkadaşı aradım. Trendyol'dan gelen sipariş üzerine mikro ihracat faturası kesmem gerektiğini, Vega Ticari Program'ın GİB'e göndermediğini söyledim. O da beni bölgede H**** isminde, soy ismini bilmediğim yazılım destek veren H**** Bey'e yönlendirdi. Konuyu anlattım, ihracat faturasının Vega Programı'ndan GİB'e gönderilemediğini söyledim. Programda bir hata olduğunu belirttim. H**** Bey, kestiğim faturayı GİB'e yolladı, karşılığında 1000 TL para ödedim. Tabii bu hizmete fatura kesmedi, kendilerine sadece havale yaptım.
Ertesi gün iki tane daha mikro ihracat faturası kestim, GİB'e gönderemediğimi söyledim, sorunun çözülmediğini belirttim. H**** Bey bunları da GİB'e göndermek için tekrar ücret talep etti. Ben de ücretini ödediğim işin çözümünü alamadığımı söyledim, benden tekrar ücret talep etti. Benim kestiğim iki adet 480 TL'lik fatura için H**** Bey'in istediği 1000 TL ücret, GİB'e göndermek için sorun çözülmediği için ukalaca, hakaretvari cevaplar aldık. Sonuçta sorunumuz çözülmedi. Belki Türkiye Cumhuriyeti'nde sorunu çözmediği için para isteyen yazılım destekçi maalesef bu şahıs olsa gerek.
En kısa sürede Vega Ticari Programı'na alternatif bir program bulduğumda hemen değiştireceğim. Bu Vega firmasından şikayetçiyim, sorunu çözmeden ücret aldığı için.

22 Ekim 2024 17:18 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Hasan

Her fatura gönderiminde yazılım firmasından destek mi alınacak? Eğer böyle bir durum var ise yazılım firmasında bir sorun var demektir.

Vega Programında Teknik Hatalar Ve Yüksek Destek Ücreti

22 Mayıs 17:28
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Vega Yazılım'da Sürekli Hatalar Ve Yetersiz Destekle Karşı Karşıyayız

10 Ekim 16:33
Sait sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 20:15