Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Zaman Ve Para Kaybı

Gökhan
17 Nisan 2024 18:40

Bu firmanın işleyişi tamamen müşteriyi yormak. Araç bilgilerinizi girdikten sonra fiyat aralığı verdiler. 6 Nisan 2024 cumartesi 11.45'e ekspertiz için Antalya ekspertiz noktası randevu oluşturdum. Arabayı temiz istiyorlar. Güzelce yıkattım. Ekspertiz yapıldı. Pazartesi fiyat teklifinin geleceği söylendi. Pazartesi fiyat teklifi yapamayacaklarını bayram dan sonra tekrar değerlendireceklerini söylediler. 17.04.2024'de tekrar randevu için aradığımda 15 gün süre içinde tekrar ekspertize gerek olmadığını fiyat teklifine açık olduğumuzu iletmeleri halinde fiyat teklif edilebileceği bilgisi geldi. Fiyat teklifi beklerken yine fiyat teklifi veremiyoruz. Diye dönüş oldu.
Siteye aracımın markasını, model yılını yazıyorum. Araç alımı yapmıyoruz diye bilgileri girdikten sonra veya girmeden bildirilse daha iyi değil mi? Randevu alıp, aracı yıkatma ve yakıt masrafına giriyoruz. Sonra biz fiyat veremiyoruz.
Zaman ve para kaybından başka bir şey değil.

17 Nisan 2024 18:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)
19 Nisan 2024 17:45

Merhaba Gökhan Bey Şikayetinizle ilgili detaylı bilgi vermek amacıyla sizleri iletişim numaranızdan aradık fakat ulaşamadık. Detaylı bilgi için 0(850) 255 8282 numaralı Müşteri Hizmetleri'den bize ulaşabilirsiniz. VavaCars Müşteri Deneyimi

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ta Ekspertiz Randevusu Ve Anında Satış Zorunluluğu

06 Ağustos 2024 15:38
Bir sonuçtan çok memnun

Vavacars Ekspertiz Randevusunda Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı

04 Aralık 2024 11:48
"Vavacars Gen. Müd.'den Ceren Hanım'ın yaşamış olduğum deneyim karşısında tarafıma yapmış olduğu ilk gün ki konuşmamızdan son gün konuşmamıza kadar, elinden geldiğince şeffaf ve detaylı açıklamalar ile tarafıma çözüm sürecinin tüm detayını anbean anlatmış olup, yaşmış olduğum sorun için özür ve bilgilendirmede bulunmuşlardır. Detaylı açıklamalar detaylı bilgilendirmeler yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum."

Çağrı
15 Nisan 2024 12:16
Fevzi sonuçtan çok memnun

06 Mart 2024 18:29
"Beklemediğim şekilde ilgi gösterildi. Teşekkür ederim"
Servet sonuçtan çok memnun

Servet
27 Aralık 2024 17:06
"Müşteri temsilcisi Ceren hanım çok ilgili ve sorunu çözmek için gayretli idi. Teşekkürler..."