Hakan sonucu yetersiz buldu

Vavacars İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

19 Ağustos 2024 11:46

Kocaeli'de ikamet etmekteyim. Vava cars İstanbul Maltepe şubesine, internet üzerinden verilen fiyat neticesinde 19.07.2024 tarihinde ücretsiz ekspertiz için randevu aldım. Gittiğimde 45 dakika boyunca aracım kontrol edildi. Sonrasında merkezden fiyat teklifi beklendiği söylenerek 1 saat daha bekletildim.

Sonrasında ise merkezden teklif verilmediğini söylediler. Kendilerine internet üzerinden girilen bilgilerde bir hata var mı, yanlış beyan var mı diye sordum. Kendileri de bana araçta ve verilen bilgilerde herhangi bir sorun olmadığını, aracın orijinal, boyasız, Tramer kayıtsız olduğunu ancak merkezden teklif verilmediğini söylediler.

Kocaeli'den Maltepe'ye gittiğime mi, yaktığım yakıta mı, harcadığım zamana mı, iş yerinden aldığım izine mi yanayım derken, vava cars'ın dürüst olmadığını, insanları mağdur edip güvenilir bir firma olmadığını gördüm. Vava cars pişmanlıktır.

19 Ağustos 2024 11:49 (Şikayetten 2 dakika sonra)
21 Ağustos 2024 09:07
Hakan
30 Ağustos 2024 14:05

Firmadan ilgili bayan konuyla ilgili 2 kere arayarak üzgün olduklarını, harcanan zaman ve verilen emek için bir şey yapamayacaklarını ama yakıt parasını verebileceklerini söyledi. Ben de bu teklifi kabul etmeyerek amacımın yakıt parası almak olmadığını, bu tür mağduriyetlerin bir daha yaşanmaması için önlem almalarını rica ettim. Kendilerine de ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ettim...

Vavacars Şeffaf Olmayan Hizmet ve Kişisel Veri Güvenliği Endişesi

06 Ekim 17:37
Abdulsamet sonuçtan hiç memnun değil

Abdulsamet
27 Ocak 2024 11:12