Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Özel Çorlu Vatan Hastanesi Cildiye Doktorunun Saygısız Konuşması

01 Nisan 2024 09:10

Çorlu Özel Vatan Hastanesi'nde Cildiye doktorunun saygısızlığı
30 Mart 2024 Cumartesi günü, bir aylık beklemenin ardından zorlukla aldığım randevuma gittim. Cildiye doktoru E**** N** R********'nun odasına muayene için girdim ve çıktım; muayene çok kısa sürdü ve ilgisizce yapıldı. Öncesinde şikayetlerimi sorduğunda, saç dökülmesi ve saçımdaki egzama problemimi dile getirdim. Yerinden kalkıp saçıma iki kez dokunduktan sonra tahlil istedi. Sanırım muayene sürem altmış saniyeyi geçmedi. Ayrıca doktor, hastalara karşı saygısızca ve emir verir gibi konuşuyor. Saç dökülmesi şikayetiyle gittiğim halde 'kilo ver' demesi, bunun saç dökülmesiyle bağlantısını anlayamadım. Bu tür bir konuşma, saygısızlık ve kabaca, karşıdaki insanın duygularını ve o anki durumunu göz ardı ederek yapılıyor. Muayene ve teşhis bilgilerini ciddiye almadığım için tahlili de yaptırmadım ve böylece muayene için ödediğim 1350 TL boşa gitmiş oldu.
Özetle, bu doktorun Vatan Hastanesi'nin kurum kültürüne uymadığını kötü bir tecrübe ile anlamış oldum. Keşke daha önceki cildiye doktoruyla çalışmaya devam etseydiniz.

Öznur
Öznur