Vassago Kuaför Kalitesiz Hizmet Ve Saçlarım Yandı

17 Nisan 2024 23:09

5 kişi düğün için saç yaptırmaya gittik öncesinde maşaya 400, topuza 600 diye fiyat almıştık gittiğimizde oturur oturmaz saç kesimi yapmalıyız saçlarınız aşırı yıpranık deyip yıkamaya oturttular.

Evet kendi saçım yıpranmıştı ama bu kuaförden saçlarım daha kötü bir şekilde çıktım. Saçlarımı yıkarken de bakım vs söz etti ve fiyatını söylemeden saçlarımıza döktü daha sonrasında bu çok uygun bir bakım diyerek 950 TL aldı sadece bakımdan... 3 bin kadar ödeyecekken 7bin ödeyip çıktık kuaförden.

Saç kesimine ve föne gelirsek de hayatımda böyle kesim görmedim zaten kısa olan saçlarım uçlarından alacağım diyerek iyice kısalttı ve saçı orantısız kesti.

Fönü yapan kadın kesinlikle kuaför değildi saç diplerime diplerime tuttu makineyi ve 1 haftadır saçlarımdan yanık kokusu geliyor. Bakım parasına mı yanayım yanan saçlarıma mı?! Gerçekten aşırı kalitesiz olan bir yer. İsmine güvenip geldik ama çok kötü bir hizmet aldık. Topuzu yapan kadın aşırı özensiz yaptı tekrar yaptırmak zorunda kaldık o sırada da hem kesimi hem bakımı direttiler. Asla istediğim şekilde de olmadı saçlarım. 5 kişiden sadece 1 kişi memnun çıktı o da çocuktu ve sadece maşa yaptırdı.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 22:34

05 Ağustos 2024 00:20
Htc sonuçtan hiç memnun değil

Saç Kesimi Ve Boyada Kötü Deneyim: Kalitesiz Hizmet Ve Yetersiz İşçilik

23 Nisan 2025 03:43