21 Mayıs 2023 15:27

Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter dudak balmını bir iki gün önce BİM'den satın aldım. Kutuyu açtığımda hüsranla karşılaştım. Ürün, kutunun bir tarafına toplanmış durumda ve geri kalan kısmı boş. Estetik bir görüntü olmadığı gibi sağlıklı bir kullanım da ne yazık ki sağlayamadım. Fişini kaybettiğim için iadesini sağlayamadım ve bu markadan böyle bir sorumsuzluğu beklemezdim. Çok çok üzgünüm verdiğim paraya yazık oldu. Daha önce yeşil renklisini alıp memnun kalmıştım ama bu ürün beni hüsrana uğrattı.

21 Mayıs 2023 15:09

Ek
Ek
22 Mayıs 2023 09:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

Asel sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 16:26
Sebamed Dudak Ürünü: Kırık Ve Boş Paket Hayal Kırıklığı
Sebamed Dudak Ürünü: Kırık Ve Boş Paket Hayal Kırıklığı

Afragül
11 Temmuz 2023 16:04
Melo sonuçtan çok memnun

25 Nisan 12:00
"İlgili şikayete istinaden geri dönüş sağlandı, ürün değişimi sağlandı teşekkürler."

06 Ekim 2024 18:47

10 Eylül 2024 12:48