05 Eylül 2024 23:29

1 sene öncesinde Çorlu bayisi Polen Mimarlıktan satın aldığımız mutfak tam olarak teslim edilmedi. Görüşme sağladığımızda bayide tüm satın alım sürecinde bizimle ilgilenen G** Hanım, bir sene öncesinde bize vida yerlerinin kapaklarını göndereceğini ve mutfak dolaplarımızın kapaklarının boylarını ayarlaması için usta göndereceğini söyledi. Ancak mutfak kapaklarımız hâlâ yamuk duruyor çünkü usta gelmedi. Sonrasında tam ankastre bulaşık makinemizin bulunduğu yerde sol tarafta üzerinde kaplama bulunan bir malzeme kullanıldığından burada bir sorun oluşmazken sağ tarafta bantlı MDF kullanılmış, burada tam bantın kenarından açıklık oluştu. Bunun iki tarafına da bantsız malzeme kullanılması gerek buhardan etkilenmemesi için ki daha buna dikkat etmezken kurumsallıktan bahsediyorsunuz. Bu kadar kaliteli ürün sattığınızı iddia ediyorsunuz. Bu nasıl oluyor, onu da anlamış değilim. Görselini ekliyorum aşağıya. G** Hanım ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyoruz. Bize ilk etapta mağazanın sahibinin değiştiğini, kendisinin iş yerinden bir süre ayrı kaldığını söyledi. Sonrasında da fabrikadan konuyla alakalı haber beklediğini söyledi. Ancak en son attığımız mesaja dönüş yapmadı. Genel müdürlük ile görüştüm 4-5 kez, ondan da bir dönüş sağlanmadı. 1 senedir gereksiz yere bu kadar uğraşmak zorunda değilim. Mutfağı bize satana kadar G** Hanım aşırı ilgili davranıyordu, sonrasında ürünü almamızla beraber G** Hanım'da ilgi alaka kesildi. Bu nasıl bir kurumsallık, çok merak ediyorum gerçekten. Konuyla alakalı yapılan dönüşte ise kullanıcı hatası denildi. Böyle bir durumun kullanıcı hatası değil, yanlış malzeme kullanılması olduğu ortada. Ürünü bize satana kadar mutfağı 3 kere söküp taşıyabileceğimize kadar överken, şimdi yaşadığımız en küçük sıkıntıda yardımcı olmuyorsunuz. Bu konuda bir çözüme ulaşamadığımız için artık yasal yollara başvurarak çözüm arayacağım.

06 Eylül 2024 08:02 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Vanucci Müşteri İletişim Merkezi

03 Nisan 2025 11:22

Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirttikten sonra Nihayet 12 Eylül 2024 tarihinde Gül Hanım tespit için evimize geldi. Hasarlı modülün değişiminin yapılacağı bilgisini verdi. Sadece dolap satınaldığımız için mutfağın bitmiş halini çok beğendiğini, hiçbir yerde yayınlamama sözü vererek fotoğraf çekmek istediğini söyledi. Müşterilerine fikir olması için çektiğini belirtti. Ben de iyi niyet çerçevesinde izin verdim. Daha önce de defalarca mutfağımızın fotoğrafını istemişti benden. En geç 1 ay içinde montajın yapılabileceğini söyledi ancak defalarca arayışım sonrası 8 Şubat 2025 te montajın hafta sonu yapılacağı söylendi ama gelen olmadığı gibi telefonları da kesinlikle açmadı. O günden beri ne telefonlarıma ne de mesajlarıma cevap vermiyor. Vanucci i İtalyan markası, dolaplar hazır geliyor sözleri ile başlayan serüvende vanucci nin İtalya ile hiçbir bağlantısı olmadığını ve Sinpaş Yapı ya bağlı olduğunu öğrendik. Ama Sinpaş yolu ile de asla çözüm üretilemiyor. Şikayetvar'a yazmanın sürece hiçbir katkı sağlamayacağının farkındayım ancak daha fazla kimsenin mağdur olmaması için belki farkındalık olur diye yazıyorum. Vanucci Çorlu ile yaşanan müşteri şikayetlerini çözmenin tek yolu Tüketici Mahkemesi

20 Ekim 2023 16:14
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Mutfağımda Bitmeyen Aksaklıklar Ve Kalitesiz Hizmet

10 Ekim 2024 20:07
Ayla sonuçtan memnun

06 Temmuz 2023 14:44
Duran sonuçtan memnun değil

Duran
21 Temmuz 2024 21:40
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Lineadecor Atatürk Caddesi Şubesi Mağdur Etti

13 Şubat 2024 17:11