Sibel sonuçtan hiç memnun değil

British Esthetic İstediğim Burunu Yapmadı Eksik Bilgilendirdi Ve Ücretsiz Düzeltmediler

30 Aralık 2023 20:57

British Estetik'te eksik bilgilendirme ve ameliyat sonrası şikayet dile getirdiğimde mesajlarıma görüldü atıyorlar. Muayeneye gittiğimde de sanki bana deli muamelesi yapıyorlar. Keşke gitmeseydim. Doktor, kendi hatasını bana resmen suçluymuşum gibi manipüle etmeye çalışıyor. Benden tekrar ücret talep ediliyor. Ben kalın derili olduğumu 12. ay randevumda öğrendim ve bana istediğim Barbie burun yapısını yapamayacaklarını söylediler. Sonra 'Yaparız ama güzel durmaz' dediler. %100 müşteri memnuniyeti falan yok. Önemli olan İ**** B***** Bey'in sözü; siz ne derseniz deyin, sizin değil onun istediği burun yapılıyor. Arkadaşımın burnunu da ilkten beğenmedi, aynı bıraktı. Sonra yaptı. Tek istediğim kısa ve kalkık, kavisli bir burundu. Parayı zar zor buldum, onunla da rezil oldum.

Onur

Ben de başka bir işlem yaptıracaktım ama sizin yorumunuzu görünce vazgeçtim teşekkür ederim. Barbie burun yapısına da ihtiyacınız yokmuş zaten siz de Barbie gibisiniz

Aysima
07 Ocak 2024 18:35
British Esthetic British Estetik Telafi İşlem Aldatmacası

Nursena
07 Mart 2024 00:11
British Esthetic Estetik Sonrası Yaşanan Memnuniyetsizlik Durumu
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
07 Mart 2024 18:14