Cem sonuçtan memnun

Vaillant Servis Teknikerinin Randevusuna Gelmemesi

01 Kasım 2023 12:35
Cem'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri aracılığıyla yeniden randevu planlandı, belirtilen tarihte bakım gerçekleşti, ilgili tüm kişilere teşekkürler. Ancak burada servisiniz gelmeden önce telefonla arayıp evde olduğumuzu teyit ettikten sonra kapıya gelip, müşteri evde yok diye gitmeden önce bir defa daha telefonla aramalıydı. İyi günler.”

Daha önce tarih konusunda mutabık kalınan ücretsiz bakım servis randevusu, hiç benimle iletişime geçilmeden tarihi değiştirildi. Daha sonra tekrar müşteri hizmetleri ile görüşerek farklı bir tarih (31.10.2023) belirledik, ardından servis uzmanı 17:40'da cep telefonumdan beni arayarak evde biri olup olmadığımı sordu, eşimin evde olduğu bilgisini paylaştım. Ancak servis gelmedi ve telefonuma 'Müşteri Kulans' hizmeti verilmiş olup, onaylamak için kullanılan kod şudur diye bir SMS geldi. Ardından müşteri hizmetlerini aradım ve hizmeti almadığımı söyledim, onlar servis detayını incelediğinde teknikerin 'müşteri evde bulunamamıştır' mesajı girdiğini söyledi. Bana gelen SMS ile Vaillant müşteri hizmetleri tamamen farklı 2 şey söylüyordu. Burada almadığım bir servisi almışım gibi veya evde birisi olmasına rağmen evde olmadığını iddia eden bir firma ve tekniker var. 210400** numaralı şikayet kaydı açıldı, ve Vaillant'tan konu ile ilgili bir açıklama bekliyorum.

01 Kasım 2023 12:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Cem

"Bakım yapıldı, teşekkürler"
Osman sonuçtan memnun

30 Eylül 2024 22:06
"Teşekkür ederim"
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
20 Ekim 2023 15:55
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 21:31