Emre sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Mustafa Bayram Göz Altı Dolgusundan Memnun Kalmadım

30 Haziran 2023 19:43

19 Nisan 2023 tarihinde Mustafa hocaya göz altı ışık dolgusu yaptırdım. Göz altlarıma dolgu işlemi yapılmadan önce, hoca bana morlukların çok fazla olduğu ve kolay kolay geçmeyeceğini söyledi. Ben de açıkçası çok fazla beklentiye girmeden en azından 6 ay bir nebze iyi görünebilirim diyerek dolguyu yaptırdım. 2 hafta sonra ise kontrol için gelmemi istediler. Ben de yaklaşık 13 gün sonra randevu almak istedim fakat hocanın yoğunluğundan dolayı randevu 1 hafta daha sonrasına verilebildi. 2 randevuya giderken kendimde gözle görülür pek bir fark göremedim. Bu randevu sırasında ise birkaç müdahale daha yapıldı. Bu sefer ilk müdahaledeki gibi değil de sol göz altımda ciddi morluklar oldu. Gerçi bu konuda hocanın hakkını yiyemem ki kendisi bana göz çukuruna çok fazla yaklaşıldığında morlukların olabileceğini söylemişti zaten. Morluklar bir süre devam etti ve geçti. Sonraki zamandan bu ana kadar da iyi sayılabilirdi fakat en az 6 ay kalıcılığı olduğu söylenen işlem bende maalesef şu an hüsranla sonuçlandı diyebilirim. Klinik çalışanları ve hocamız çok samimi ve iyi insanlar. Fakat hocamızın dolguyu yapar yapmaz koşarcasına odadan çıkması pek de etik değil. Ayrıca keşke bana dolgunun 2-3 ay gibi kısa sürede kaybolabileceği de söylenseydi. Sonuç olarak ben memnun kalmadım. Belki başka hoca yapsaydı da memnun kalmayacaktım, kimsenin emeğine saygısızlık da yapmak istemem. Fakat göz altı morluğunu göz altı ışık dolgusu geçiriyor gibi söylemler benim için artık para almak için yapılmasından öteye gidemez.

14 Ekim 2025 14:43
goz-alti-dolgusu-sonrasi-kalici-hasar-ve-klinik-ilgisizligi-3.jpg
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 17:21

14 Ağustos 2023 11:42
Clinic Gd Gözaltı Işık Dolgusu Yanlış Uygulama!
Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

Mostar Clinic Gözaltı Işık Dolgusu Mağduriyeti

26 Ekim 2023 11:23
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Eda Aydın Sıvı İp Uygulaması Sonrası Memnuniyetsizlik Durumu

22 Mart 2024 10:26