Uz Akıllı Çocuk Saati Uz Saat Şebeke Ve Çekim Sorunu

07 Eylül 2023 22:26

Trendyol'dan aldığım saati bir kez bile kullanmadım. Saati aldıktan sonra. Sürekli şebeke sorunu çıktı ne içeride ne dışarıda katiyen çekmiyor hat değiştirin dediler hat değiştirdik gene çekmiyor. İade etmek istedik oyaladılar gönderin bize bakalım dediler. Saat durduk yere kendini ders modunda rahatsız etmeyin diye bir Moda aldı yine açamadık tekrar gönderin bize dediler yani kısacası kargo ile yollayıp durduk sonra 14 gün iade sürecinizi geçti dediler iade yok para iadesi yok dediler. Saati garanti kapsamında olduğu için gönderdik kargoya verdik 20 gün kaç gün sonra tekrar geldi saat ve kesinlikle değişen bir şey yok gene çekmiyor şebeke üstüne üstlük şunu takın şunu çıkarın hat değiştirin falan derken saat kapandı hiç açılmadı asla o 3 ay 4 ay oldu saati alalı ve kesinlikle bir kere bile doğru düzgün verim alamadık şans eseri çekiyorsa çekiyor iki çubuk sonra bir bakıyorsun şebeke gitmiş. Paramızın iadesini istiyoruz bu oyalama yöntemlerinden bıktık uzun ve uz çalışanlarının. Saati kargoya verirken şikayetlerinizi kağıda yazın diyorlar yazıyorum tam 3 gündür üst üste bana tekrar mesaj atıp şikayetiniz neydi diye yeniden soruyorlar yani resmen oyalama bu başka bir şey değil.

07 Ekim 2023 09:28 (Şikayetten 29 gün sonra)

Merhabalar, sorunlarınızı yazabilirsiniz.

26 Temmuz 2023 10:02

Pınar
25 Ocak 2024 19:40

15 Eylül 2023 13:02
Onkatech Saat Yarım Saat Sonra Kapanıyor
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 13:17
Technomen Trendyol Para İademi Yapmıyor.
Technomen Trendyol Para İademi Yapmıyor.

Aişe
01 Ağustos 2023 12:54