Uyumsoft'un Fahiş Zam Politikası Müşterileri Köşeye Sıkıştırıyor

13 Aralık 2024 15:52

Uyumsoft firması, 2023 yılı sonunda yapmış olduğumuz anlaşma neticesinde kullandığımız Girus Ticari ürününe, bu yıl sonunda tam %102 oranında bir zam yaptı. 2024 yılında neredeyse hiçbir üründe bu denli bir zamla karşılaşmadık. Sonradan öğrendik ki sözleşmemizde herhangi bir fiyat artışı maddesi yokmuş. Dolayısıyla fiyat artışı tamamen firmanın inisiyatifinde. Buradan anladığımız şudur ki; ilk anlaşılan yılda verilen fiyat tamamen müşteriyi kendi yazılımlarına taşıma odaklı, sonrasında diledikleri gibi bir politika yürütebiliyorlar. Sonuçta eski yazılımımız için yaptığımız yatırımları ve harcamaları hiçe sayarak, Uyumsoft'a geçen bizleri, yarı yolda bırakmayla eş değer, etik olmayan bir davranışla köşeye sıkıştırmışlardır. Program değişikliği nedeniyle tarafımıza yansıyacak iş yükü ve maliyetlerini ellerinde koz olarak tutuyor, "nasıl olsa bizi bırakamazlar" mantığıyla fahiş zamlar yapabiliyorlar.

Buradan firmam adına şikayetçi olduğumuzu belirtmek isterim. Uyumsoft'a geçecekler sözleşmedeki her maddeyi incelesinler. Başımıza gelenlerin başkasının başına gelmesini istemeyiz.

13 Aralık 2024 16:49 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Müşteri Memnuniyetsizliği!

31 Mayıs 2024 22:13

12 Nisan 2024 08:59
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 15:42