Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

ustaotoyedekparca.com Şikayeti

26 Kasım 2024 10:02

Ustaotoyedekparça.com internet adresinden bir oto parçası almak istedim. İletişim numarası (053196337**) ile yaptığım görüşmede parçanın 950 TL olduğunu söylemesi üzerine bende bana gönderilen IBAN numarasına parayı gönderdim. IBAN u** b** adına kayıtlıydı. Sonradan firmanın muhasebecisi olduğunu söyleyen birisi (053850578**) aradı ve "ücreti açıklama yazmadan gönderdiğimi, parayı geri iade edeceğini, açıklama yazıp tekrar göndermem gerektiği" söyledi.

Ancak ben iadeyi beklemeden 2. Defa 950 TL'yi açıklama yazarak gönderdim. Sonradan u** b** ismini internetten araştırdığımda bu şekilde oto yedek parçası sattığını beyan ederek insanları yanılttığı yönünde yazılar görünce her iki numarayı tekrar aradım defalarca ama açmadılar, numaramı engellemişler. Yani 1900 TL yanıltıldım.

Berke
Berke

Aynı firma aynı tezgahı bana yaptı bende ulaşamıyorum ve siteleri devam ediyor başka numaradan yazınca cevap veriyorlar usta oto yedek parça Ankara diye geçiyor yarın savcılığa gideceğim bir şey çıkacağını sanmıyorum ama bir ümit

02 Aralık 2024 18:05
Efsane sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:14

27 Eylül 2023 12:10