Üsküdar Belediyesi Üsküdar Bel. Minik Dostlar Klinigi Hakkında

13 Kasım 2023 05:12

Üsküdar belediyesinden şikayetçiyim. Kamusal alana sokulmuyorum. Veteriner olmayan veteriner müdürünün emriyle.
Karimin ikametgahı soruluyor. İsmimle soy ismimle dalga geçiliyor. Bu adamın getirdiği hayvana bakılmayacak seklinde verdiği sözlü teslimat var. Vet. Hekim İ****** bey basta olmak üzere birçok şahit mevcut.
Hasta yaralı hayvanlar yakalan miyor. Yakalamakla görevli adamlar bize ilaç aldırtıyor ki yakalan sin.
Akşam 00 a kadar açığız deselerde 20:30 dan sonra bakmıyorlar.
Veteriner müdürü istediği gibi at koşturuyor ve bel. Bşk. Tüm bunlardan haberdar olsa da yardımcı olmuyor. Bu adama ne gebelikleri varsa artık bilemiyoruz.
Malum şahısın amiri olan İ** beye de sekreteri aracılığıyla ulaşmaya çalışsam sekreteri sum mey ye Hanım tarafından engellendim. Yıl ma dim 2 kez mail yoluyla ulaştım ancak kapi duvar. Bunu biliyordum Çünkü pandemi zamanı beni kapısında 1bucuk saat bekletmiş liği var. Yine omur uzunali yi şikayet için gitmiştim. Dediğim gibi ne gebelikleri var bilemiyoruz.
İ** beyin sekreteri S****** Hanım. Bir görüşmemizde bir kadına yakışmayacak şekilde, benimle ilgili bir belgeden bahsederken
-vereceğim elinize gideceksiniz...
Bile diyebiliyor. Ardından da kıkır diyor...
Hanımefendi rica ederim bunlar nasıl konuşmalar dediğimde de
-e olcay bey sizde alttan alta çok güzel tehdit ediyorsunuz hakaret ediyorsunuz diyor.
Fazlası var eksiği yok.
11 ekimden günümüze kadar olan zaman zarfında, beni kamusal alana sokmayan ve bunun belgesini istediğimde vermekten imtina eden Üsküdar belediyesinden ve adı geçen geçmeyen sorumlulardan şikayetçiyim.
Bu size son uyarım dı.
Artık başka şekilde mücadele edeceğim

13 Kasım 2023 05:16

Üsküdar Belediyesi vatandaştan belge saklıyor. Bir sure önce, sokak hayvanlarına bakılan Üsküdar Belediyesi minik dostlar kliniğin de, görevini insanları horlamak için kullanan bir kadın memur, benimde içlerinde olduğum 7 kişi tarafından veteriner olmayan ancak gözlüklü veteriner müdürüne şikayet edildi. İsimlerimiz ve imzalarımızla birlikte. Bunun sonucunda kadının yeri değiştirildi ve barınağa sürüldü. Ne gibi bir gebelikleri varsa kadın geri geldi ve herkese aynen bahsettiğim şekilde büyük küçük demeden azarlar üslubuna devam etti. Ha bana 2 kere denedi misliyle karşılığını aldı omur boyu unutamıyor beni o ayrı. Ben belediyeden o belgeyi istediğimde gözlüklü mudur o. U*** dilekçe vermemi isteyen bir cevap vermiş. Sunu bilmiyorlar ki ; Bilgi edinme kanunu diye bir kanun var ve ona aykırı davranıyorlar. O*** u***, o belgeyi sumen altı ettiği için vermekten imtina ediyor. Belediyenin arkasına saklanan o*** u*** den ve belediyeden şikayetçiyim.

Olcay
Olcay
23 Kasım 2023 23:19

Hadisenize kardeşim 2 ay oldu neyi bekliyorsunuz? Hukuk biriminiz inceliyordu nooldu? Hukuk biriminizle bir randevu ayarlasanız da onlara nasıl iş yapılır konusunda eğitim versem bir ara 😅😂🤣 Avukat falan değilim hukuk okuma dim, Çinko karbon vatandaşım ha ben

28 Mayıs 2024 17:03

24 Kasım 2023 14:37
Üsküdar Belediyesi Sokak Hayvan Desteği Sağlamıyor
Üsküdar Belediyesi Sokak Hayvan Desteği Sağlamıyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 10:52
Üsküdar Belediyesi'nin İlgisizliği Yüzünden Yaralı Güvercin Öldü
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Üsküdar Belediyesi Sokak Kedisi İçin Yetersiz Veteriner Hizmeti!

06 Nisan 2025 20:45

28 Aralık 2023 03:12