Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uşak Eğitim Araştırma Acil Kadın Doğum Sekreter

09 Kasım 2023 18:40

Uşak Eğitim ve Araştırma hastanesinde kadın doğum ve çocuk acilinde triajdaki yani hemen girişteki kayıt alan sekreter ismi B**** bey fakat soyadını bilmiyorum. NST çekilmek için beni doktorum acile gönderdi bende evrakı gösterdim ve giriş yapmam gerekiyormuş dedim. Bana kızarak ve bağırarak ' burası kayıt alanı gözlem 3 e gideceksin burda ne işin var burda fotokopi makinesi var görmüyor musun? Fotokopi mi çekeceğim sana NST yerine diye azarladı. Bende ne yapacağım yani dedik gözlem 3 gideceksin diyorum sana dedi. Bende öyle söyle o zaman acili ezbere mi biliyorum ben dedim. Zaten canım burnumda 35 haftalık gebeyim ilk NST olmadı bebeğin atışları yüksek çıktı. Stresli ve yorgun gidiyoruz zaten bir de azarlanınca olmuyor. Lütfen sekreterinizi uyarın ve sebepsiz yere gebeleri azarlamasın tek yapması gereken şey işini yapmak. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Aciline Gitmeyi

19 Ağustos 2024 21:29
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Şikayet

25 Kasım 2023 13:37
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Saygısızlık İş Bilmezlik Dikkat Etmeme

31 Ocak 2024 18:14