Ayla sonuçtan çok memnun

UPTION Paramı Çekemiyorum Kısıt Kaldırın Artık!

28 Haziran 2024 16:10

Merhaba, ben Esra Çabukcan. Uption müşteri numaram 19102650. Avrupa hesabıma yapılan iki kişi tarafından transfer vardı İngiltere'den: 94 pound, 44 pound ve 25 pound. Bu transferler için doğum tarihi ve isim soy isim istendi, dekont hepsini gönderdim, ilettim. Param hesabıma yansıdı, bundan memnunum, sorun yok. Zaten bu iki kişi tarafından yapılan transfer dışında hesabıma hiç transfer yapılmadı. Ve çekim yapmak istediğimde kısıtlama olduğunu gördüm ve dört gündür kısıtın kalkmasını bekliyorum. Gerekli tüm bilgileri verdim. İncelene incelene, ben dört gündür ne inceleme bu, paramı alamıyorum. Bilseydim Western Union ile alırdım. Lütfen hesabımı bugün aktifleştirin, kısıtı kaldırın mağdur oldum. Böyle bir şey olabilir mi, paramı alamıyorum. Arıyorum, inceleme inceleme diyorsunuz, iki transferim var ne incelemesi Allah aşkına? Gönderici kişilerle her gün konuşuyorum, banka parayı vermiyor diyorum, ne yapacağım anlamadım. BDDK'ya mı şikayet edeyim, dava mı açayım? Üç kuruş para var, gören de 10 bin euro, 20 bin pound para var sanacak. Lütfen hesabımı aktifleştirin, bugün günlerden cuma, ben bir dahaki hafta içini beklemek istemiyorum artık. Yoruldum, mahvettiniz yani bizi. Uption hesabımı aktif olarak kullanamıyorum çünkü paramı çekemiyorum. Kayıtlı mail adresimden gerekli her şeyi paylaştım. Bir 20 kez müşteri temsilciniz ile konuştum, aciliyet belirttik, yani açın artık lütfen açın! Kısıtı kaldırın. Teşekkürler, aramanızı ve cevabınızı bekliyorum!

16 Temmuz 2024 13:08

Benden ödeme yapanların bilgilerini istediniz hepsini mail yoluyla ilettim ve ayrıca ödeme makbuzlarınıda ilettim ve acil paramı kullanmam lazım hesabımda 20 bin euro para yok. 258 euro para geldi bu kadarda olmaz. İlk transferde böyle yapmanız normal değil gerçekten. Ve ben bugün hesabımın kısıtının kalkmasını bekliyorum!

28 Haziran 2024 17:01 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Sonay
15 Haziran 2024 17:31
Uption'da Yaşadığım Sorunlar Ve Destek Eksikliği
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Bloke Edildi, 80.000 TL'lik Tutara Acil Erişim Sağlanamıyor

Serkan
01 Ekim 2025 13:08
hesabim-bloke-edildi-80000-tllik-tutara-acil-erisim-saglanamiyor-1.jpg
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
27 Kasım 2024 14:34