18 Kasım 2024 17:27

Asus marka monitör (tuf gaming VG249Q1A) ve gene Asus marka bir ekran kartını (Dual-RX6600-8G) tamir edilmesi için Asus'un anlaşmalı olduğu UPS firması ile Asus'a 5/11/2024 tarihinde gönderdim. UPS Türkiye şirketi ürünleri karıştırarak -özellikle farklı birimlere gitmesi gerektiğini belirtmeme rağmen- iki ürünü de aynı Asus yetkili servisine göndermiş. Asus yetkili servisi ise doğal olarak ürünlerden ekran kartı olanını kabul etmemiş. Kargo şu anda UPS biriminde yatıyor. Bu işlemler hakkında bilgiyi ben aradığımda öğrenebildim. Aramamış olsam UPS kargoyu büyük ihtimalle imha edecekti. Asus ve UPS markaları birbirleri ile anlaşmalı firmalar olmasına rağmen kargomu bir oraya bir buraya gezdirmekten başka bir iş yapmadılar. Üzerinden 13 gün geçti ve ne yapmam gerektiği hakkında bilgi istediğimde "ekran kartınızı teslim alın ve bize tekrar gönderin" şeklinde bir cevapla karşılaştım. Buradan her iki firmaya da şunu sormak istiyorum. Kendi hatanızın sonuçlarınızı ben niye çekiyorum? Ve ekran kartımı tekrar gönderdiğimde gene aynı oyunu oynamayacağınızı nereden bileyim?
Mağduriyetimi çözmenizi istiyorum.
Kendi çalışanlarınızın iş bilmezliğinin yarattığı sonuçları lütfen müşterilerinize yüklemeyin!

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Taşımada Monitör Ekranını Kırdı, Mağdur Edildim

07 Nisan 2025 16:32
Kargo Taşımada Monitör Ekranını Kırdı, Mağdur Edildim
Umut sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 01:11

10 Temmuz 2024 10:18

07 Şubat 2025 17:28
Asus Ve UPS Arasında Sıkışan Monitör Sorunu
Asus Ve UPS Arasında Sıkışan Monitör Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 17:43

UPS Türkiye Kategorileri