Under Armour Ayakkabısı Kayıyor Sakatlanma Yaşıyordum

30 Nisan 2024 13:50

Under Armour markasından aldığım Flow erkek ayakkabı modelinin ayak topuk kısmının yolda tutunmaması sebebiyle kayarak beni defalarca sakatlanma tehlikesi ile karşı karşıya bırakmasından dolayı çağrı merkezinin tarafıma ilettiği 'Mağazalarımıza iade edebilirsiniz.' sözüyle İstanbul Ümraniye Buyaka mağazanıza 21 Nisan 2024 tarihinde teslim ettim. Benim şikayetim, üretim hatası olmaması yönünde. Böyle bir inceleme yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu ayakkabının tabanı kayıyor ve ilk defa böyle bir markada bu tür bir sorun yaşıyorum. Yaşım 35 ve triatlon sporcusuyum, ekstrem sporlar yapıyorum. Bu ürünü kullanırken olası bir sakatlık durumunda tarafınıza tüm mecralardan avukatım aracılığıyla dava açacağım konusunda şüpheniz olmasın. 30 Nisan 2024 tarihinde tarafıma verilen cevap şu şekilde: 'Değerli Müşterimiz, 1-39138 form numaralı ürün incelemesinde, üretim kaynaklı bir hata tespit edilememiştir. Ürünü Buyaka mağazamızdan teslim alabilirsiniz.' B002

Özgür

Ben de yaklaşık 2 yıl önce almış olduğum ayakkabı da kayma şikayetim var. Ben de ve eşimde 2 şer çift Under Armour ayakkabı var benim ayakkabılarımın bir modelinde aşırı kayma şikayetim var. Normal yolda yürürken defalarca düşme tehlikesi atlattım. Bu durumun ortadan kalkması için ne yapabilirim ayakkabıya. Destek olursanız sevinirim

Under Armour Ayakkabısı Kayıyor Sakatlanma Yaşıyordum
under-armour-ayakkabisi-kayiyor-sakatlanma-yasiyordum-2.jpg
Ahmet

Kullanmayacaksın. Önermiyeceksin.

Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Safiye
11 Haziran 2024 09:39
Boyner Mağazasından Alınan Under Armour Spor Ayakkabı
Oncu sonuçtan hiç memnun değil

Oncu
25 Mart 2024 14:14