Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Daha Saygılı Daha Bilgili Daha Yardım Sever Doktorlar İstiyoruz

06 Ocak 2024 03:26

Yeğenimi gece 12:30'da getirdik. Kayıtta acil doktoru muayene bile etmeden tomografi çektirdi ve gözde kırık olduğunu söyledi. Göz bölümüne gönderdiler. Göz doktoru baktı, acil servisi aradı, aralarında tartıştılar sonra göz doktoru muayene etti ve gözde kırık olduğunu ve abartılacak bir şeyin olmadığını, tekrar acil servise gidin taburcu edileceksiniz, denildi. Geldik acil travma bölümüne, oradaki doktor tekrar tomografi çektirmemiz lazım ve göz doktorunun tekrar tomografi istediğini ve plastik cerrahinin görmesi gerektiğini söyledi. Saat 03:00 ve hala hastanede bekliyoruz. Sizden ricam, travma ciddi bir bölümdür, kırmızı alanda ciddi doktorlar bulunduralım. Nöbetlerde böyle bilgisiz insanları yazmayın lütfen.

Ruzgar sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Açık Ortopedi Ve Poliklinik Ortopedi Mağduriyet Yaşama

22 Haziran 2023 13:13

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Serviste Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Bilgilendirme

23 Haziran 2025 01:53

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yatan Hastam Hakkında