Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yatan Hastam Hakkında

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yatan Hastam Hakkında
21 Şubat 2024 17:05

13.02.2024 tarihinde tıp fakültesinin karşıdan karşıya geçerken annemi araba çarptı. Ve tıp fakültesine getirilmiş. Annemin ayağında, kalçasında, kolunda kırığın olan vajinal bölgesi yırtılmıştı. Biz iki gün boyunca hastanenin acilinde beklettiler. Açık yaraların öylece acilde insan bekletilir mi. Ayağında açık kesişi vardı önce onu bizden yemek tavuk yaparken nasıl dikiyorsak öylece dikmişler ve kalan kısmı vardı annemi tekrardan lokal anestezi verilip tekrardan aynı yerinden dikiş yaptılar. Ve anneme çarpan kişide tıp fakültesinden çalışan biri. Kaza yapalı bir hafta olduu yanımıza bile gelmedi. Gerekli yerlere şikayetlerimi yazacağım hem hastane olarak hem o kişi hakkında. Ve annemi 2 gün acilde beklemesiyle kadın doğum doktoru önce ben ameliyatı yaparım dedi ve annemi ameliyata aldılar. 4 saat ameliyat sürdü. Ertesin ortopedi aldı sabah 9,30-10,00 gibi annem 19.00 gibi çıktı yoğun bakıma aldılar ama o sırda herhangi bir CRP testi yapılmadı. Annemin crpsi şu an 400 lerde ve ortopedi bizlik işlemleri bitti kadın doğum sizi devir almıyor yarın çıkış sağlanacak diyor. Bu ne kadar doğru bir şey. Annemi o enfeksiyon rahiminden bildiğin pis akıntı geliyor rahimi bile düzgün yapılamamış. Ama annemi öylece ortada bırakıyorlar bunun için gerekli her yere şikayetlerimi sunacağım bende hastanede çalışıyorum ama biz hastalarımıza böyle yapmıyoruz en azından o CRP yüksekliğiyle hastaneden çıkış sağlamayız. Annem ortopedi serviste yatan F**** A**** tır. Her yere şikayetlerimi yazacağım.

Acil Serviste Uzun Bekleyiş Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 09:15
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Ameliyat Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

28 Mayıs 2024 09:28

Doktor Sistem Yok Diye Acil Hastaya Bakmadı