Ülker Kat Kat Tat'ta Hijyen Sorunu

Ülker
20 Ekim 2024 18:49141

Ülker'in "Kat Kat Tat" adlı atıştırmalığını aldık ancak içerisinden kocaman bir saç çıktı, belki 7-8 cm büyüklüğünde bir saç. Ardına Ülker'in sitesinden geri bildirim oluşturduk ve durumun incelenmesini talep ettik ancak marka maalesef hatasının arkasında durmuyor. Size ziyarete geleceğiz demelerine rağmen 2 haftayı geçti, hâlâ arayan soran yok. Artık bu markayı almıyoruz.

18 Aralık 2024 10:53

Ülker'in ürünün içerisinde saç çıktı ve defalarca aramamıza ve sikayetvar üzerinden oluşturduğumuz şikayete rağmen tarafıma taahhütler yerine getirilmedi. Yanınıza ekip arkadaşlarımız uğrayacaktır denmesine rağmen arayan dahi olmadı. Ülker hatasının arkasında durmalidir.

21 Ekim 2024 11:54 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

31 Ekim 2024 12:07

Hala arayan soran olmadı, soruna hiçbir çözüm getirilmedi.

11 Temmuz 2025 22:59

Hala bir dönüş olmadı, şirket hatasının arkasında durmadı, size ulaşacağız yanınıza geleceğiz dediler ancak arayan soran yok

Halil
Halil
Ülker
19 Şubat 2024 10:55792

Aldığımız Ülker finger bisküvi paketinden uzun bir saç teli çıktı. Bu durum karşısında Ülker'den bir açıklama yapılmasın...

1 Yorum

Tümünü Gör
Ülker Çikolataları Eksik Tatları Bozuk, Albeni'nin Albenisi Bozuldu!

Ülker ÇikolatalarıEksik Tatları Bozuk, Albeni'nin Albenisi Bozuldu!

Yeşim
Ülker Buklet Çikolata Bozuk Çıktı!

Ülker Buklet ÇikolataBozuk Çıktı!

Gülan
Ülker Çikolatin Sütlü Çikolata Kurtlanmış!

Ülker Çikolatin SütlüÇikolata Kurtlanmış!

Çağrı
Ülker Halley Boş Paket

Ülker Halley Boş Paket

Firdevs
Ülker Hatalı Ürün, İçerik Farklı

Ülker Hatalı Ürün,İçerik Farklı

Sedanur
Ülker'in Çubuk Krakeri Yanmış!

Ülker'in ÇubukKrakeri Yanmış!

Faruk