UKOME Kasis Yeniden Yapılsın Araçlar Durmuyor Hızlı Geçiyor Ses Gürültü

UKOME Kasis Yeniden Yapılsın Araçlar Durmuyor Hızlı Geçiyor Ses Gürültü
Asri
04 Nisan 2024 10:07

Merhabalar Esenler Fatih Mahallesi 234 numaralı sokak sakiniyim. Sokağımızda bulunan kapanlı tuzaktan mağduruz hem çok ses yapıyor evlerin içinde adeta sesi arka odalara kadar sesi geliyor çünkü araçlar aşağıdan çok hızlı geliyorlar önüne koyduğunuz set hiçbir işe yaramayan set başka yerlerde gördüğüm setler gayet aracı durma noktasına getirip o şekilde geçiyorlar. Bu şekilde yayvan set olmaz. Daha ufak dik setler var ya da beton dökülmüş dik setler bu setleri belediye olarak siz daha iyi bilirsiniz. Başka noktalarda hiç bu şekilde değil yıllardır bu sokakta bu sesleri çekiyoruz. Geçen sene çocuğa araba çarptı çünkü hızlı geçiyorlar. Akşam saatlerinde tesisatlı araçlar daha yoğunlukta atacağım video da anlarsınız umarım yazın cam pencere açamaz oluyoruz ses ten dolayı. Buna bir an önce çözüm bulmanızı rica ediyorum. Gelip de kapanları temizleyip gitmesinler. Kasis leri söküp dik kasis ya da plastik sert kasisler ya da okul önlerinde asfalt tan yüksek kasis koyulmasını istiyoruz. Örnek olarak görsel resim paylaşıyorum bu şekilde gayet başarılı olmuş bu cadde üzerinde de bizdeki gibi vardı çözüm bu şekilde yapılmış Esenler Belediyesi olarak çözüm ve şikayeti değerlendireceğinizden hiç şüphemiz yok. İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sesi Ve Gürültüsü Bitmeyen Rampa
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sesi Ve Gürültüsü Bitmeyen Rampa

Diyanet İşleri Başkanlığı Pendik Harmandere'de Sabah Ezanının Yüksek Sesi Çocuklarımızı Korkutuyor

02 Ekim 2025 20:57

Cihan